Rabu, 3 Oktober 2012

Berikan ciuman untuk ibu,mama,ummi,mak selagi mereka masih ada


Anak kucing pun sayangkan ibunya...Nih kan pulak kita sebagai manusia punya hati dan perasaan...Sweet sangat gambar kat atas nih kan....

Moral of the pic sayangi dan berikan ciuman yang ikhlas kepada mereka yang bergelar ibu,mama,ummi,mak selagi mereka masih ada.....

10 ulasan:

  1. salam Pink Ummi.Untungnya masih ada mak disisi..cam k.atie Arwah mak dah lama meninggal.Rindunya ngna mak..
    Skrg...cuma peluk -cium MIL jer klu jumpa/g umah dia(tp mak jugakan..:))

    BalasPadam
  2. as salam....rindunya kat mak....
    ALHAMDULILLAH masih ada mak & mak mentua...^_^...
    kadg2 bila tingat mak nie, nitik kan ayaq mata...huhuhuhuhu
    kadg2 bila anak xnak dengaq ckp kita, mulalah tingat cam nalah kita dulu...he3

    BalasPadam
  3. kak nak tanya, betulke pemanggang vantage kawan akak jual RM70 lebih je, DIA DUK MANA? KLU duk area PUTRAJAYANI saya nak beli gaklah ngan dia

    BalasPadam
  4. Sayangilah Ibu kita selagi mereka masih bernafas..

    BalasPadam
  5. betul cakap awak..syangi ibubapa & anak2 kita

    BalasPadam
  6. a'aa betoi tu.. sayang mereka selagi masih ada...

    BalasPadam
  7. meh2 nk cium kak mimi tnda org yg lbh tua dr sya heheee :D

    td dah cium mak dahh....heheee

    BalasPadam
  8. sweet giler kucing tu..huhu..betul tu hargailah mereka selagi masih ada..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.