Terima Kasih IntaNBerliaN

Gara gara entry promote blog PU oleh IntaNBerliaN kepada mereka yang nak tengok gambar dan video blog IB yang di siarkan dalam rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina di TV1, bilangan pengunjung blog PU hari nih amat amat mengujakan PU..Selalunya bilangan pengunjung blog PU hari Sabtu dan Ahad paling tinggi pun 3 pengunjung sahaja.....Tapi.....

Hari nih pecah rekod, blog PU terima kunjungan seramai 9 orang....Alhamdulillah terharu sangat. Terima kasih banyak banyak IB :)


Korang nampak tak kotak pink yang PU higlightkan tuh...9 rama rama datang singgah...Sangat sangat terkejut okeh!!!!Tak sangka PU..Terima kasih sekali lagi ye IB....

6 comments:

  1. hihii.. oklah tu.. hope traffic pu kat nuff pun meningkatlah.. hihii

    saya saja je up kan entry pu.. sbb ada yg tanya saya pasal video.... so, alang2 pun dh up entry tu.. bg bls jasa pu, sy bg la link pu.. hihii...

    BalasPadam
  2. klu akak ina yg promosi kan..mmg superb...terus tingkat traffic kita.hehehe :)

    BalasPadam
  3. nana datang dari blog sis ina:) wah,berwajah baru da blog sis,sweet...heee:)

    BalasPadam
  4. Salam PU..antara blogger saling bantu membantu.Mungkin ramai yg xsempat lepak depan tv kul 3 ptg semlm...

    BalasPadam
  5. wahh..tahnah PU..kak ina memang ramai follower, sebab tu traffik PU pun tinggi sama ^_~

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.