Bawak Aina dan Auni kat playground area rumah

Haduyai PU nih...suka sangat memerap entry berhari-hari. Hari nih baru teringat nak update entry pasal bawak Aina dan Auni pergi playground. Incik hubby yang ajak pergi. Nak harapkan PU takde la...

Kitorang pergi naik motor jer...Lagipun playground tuh kat area Nusari Bayu 2. Rumah PU kat Nusari Bayu 1. Yang paling seronok Aina la. Semua mainan yang ada kat situ dia nak try. Auni pulak muka ketat jer. Langsung tak menunjukkan tanda tanda happy sebab dapat main katt playground. Sabar jela.

PU sempat snap pic Aina main gelongsor jer. Mainan yang lain perlukan perhatian takut terjatuh nanti...Walaupun dah ada adik, AIna nih manja sikit, kalah Auni...




Auni, PU just letak dia kat bahagian yang ada ABC. Biar dia kenal dengan huruf huruf nih...Lebih lebih lagi Auni dah pandai sebut nak, atete, mama,baba.....Pendek kata Auni very talkative...Menangis pun mulut pot pet pot pet, tengah main pun dia pot pet pot pet..Incik hubby cakap ikut perangai PU kuat pot pet pot pet..hehehe....



Auni dengan rambut terpacaknya. Ramai yang sangka Auni anak lelaki PU...Sebab raut muka dia yang macam baby boy..Tengok rambut cukup ler..hehehe

Lebih kurang 30 minit ada kat playground, kitorang balik. Lagipun cuaca panas sangat...Tak tahan...hehehe

Nota kaki* Khamis dan Jumaat depan PU cuti..Nak bawak anak anak kat satu tempat yang dorang boleh belajar mengenal sesuatu....Rasa rasa korang tahu tak kat mana PU nak bawak dorang??

2 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.