Selasa, 27 Disember 2011

Sekitar Majlis Pertunangan Nur Shafiqah & Razrul

Ahad lepas di kala orang Kristian sibuk celebrate Krismas, PU sekeluarga sedang bertungkus lumus memastikan majlis pertunangan Nur Shafiqah & Razrul berjalan dengan lancar. Actually Nur Shafiqah nih adik sepupu PU...PU ditugaskan jadi photographer tak bertauliah. Memang takde skill nak snap pic orang nih but PU try the best...

Untuk Ika dan Razrul, kak Mimie ucapkan Selamat Bertunang. Semoga hubungan korang kekal sampai ke anak cucu. Alam pertunangan nih banyak dugaan, so, hadapi dengan tenang dan tabah okeh!!!

PU malas nak taip panjang panjang. Ada kerja tengah menunggu bila nak disiapkan. So, korang enjoy jela beberapa pic yang sempat PU snap sekitar majlis tuh.

Dalam pic nih ada 9 hantaran je kan. Actually ada 11 hantaran..tambah lagi dua last minit..So, 5 dulang berbalas sebelas dulang. Hantaran untuk pihak lelaki...

Senyuman seorang dara yang bakal dipinang..hehehe

Pose cun!!

Jelingan manja daripada bakal pengantin perempuan...manja la sangat hahaha!!

Sesi perbincangan....

Ika dengan bakal MIL nya

Pose bajet cun..hahaha!!!

Aku happy dah bergelar tunangan orang..yiihaa!!!

Pose istimewa...

Ika dengan family tunang tersayang

1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.