Khamis, 15 Disember 2011

Genting Highland Part 2

Semalam PU dah post entry berjimba jimba di Genting Highland part 1...Sekarang nak cerita part 2 pulak.....Lepas kitorang main Astro Fighter, kitorang buat keputusan balik. Masa tuh jam dah pukul 3 petang lebih. Kaki PU pun dah lenguh lenguh. Sebenarnya banyak mainan yang PU nak try tapi masa tak mengizinkan. InsyaALLAH ada masa PU akan datang semula. 

Yang bestnya time nak balik cari parking incik hubby dengan konfidennya bawak PU ikut jalan lain. Konon kononnya jalan short cut la kan...Penyudahnya PU bebel bebel sebab dia dah salah jalan. Nak tak nak terpaksa la patah balik masuk dalam Taman Tema ikut jalan yang sama kitorang datang tadi....PU sempat gak la snap pic sebelum balik...





Sampai jer dalam kereta, Aina terus tidur tak sedarkan diri. Betul betul letih Aina nih. Tuh baru main sikit jer belum lagi terjah semua mainan yang ada. 


Masa on the way nak balik incik hubby tetiba bagi idea pergi ke satu tempat nih..Nak tau kat mana tunggu entry yang seterusnya yer...Stay tune!!!



1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.