Bowling @ The Store PD

Sabtu malam lepas PU dan family pergi The Store PD main bowling. Actually plan sebenar pergi tengok Tatoo kat PUSASDA tapi bila fikirkan semula masalah parking, so, plan bertukar. Penyudahnya bakal tunang adik sepupu PU cadang pergi main bowling. 

So, kitorang sepakat pergi main bowling. Kalau orang lain sibuk tengok tatoo, kitorang sibuk main bowling. Serius kitorang customer pertama yang main bowling. Bila dah main 2, 3 kali baru ada customer lain masuk. Semuanya gara gara orang kat PD sibuk pergi PUSASDA....




Diorang di atas nih semua jadi penonton jer...Puas PU ajak makcik makcik dan adik sepupu PU main bowling tapi diorang tak nak sebab diorang tak pandai main bowling. So, malam tuh PU seorang jer bunga yang main bowling. PU group dengan incik hubby. Pakcik PU dan bakal tunang adik sepupu satu group.


Masa nih turn pakcik PU main. Semua jadi penonton huhuhu.....Bila tengok pakcik PU main memang tergelak sakan kitorang.


PU sempat menyelit kat belakang buat peace....


Sempat bergambar dengan Auni. Alhamdullillah malam tuh Auni tak meragam. Macam tahu tahu jer Ummi dan abi dia sibuk main bowling...

 Kitorang habis main bowling jam 10.30 malam. Habis jer game, Auni menangis meraung raung macam tahu tahu aje kitorang dah habis main... Lepas main bowling, kitorang isi perut yang tengah lapar. Anyway, memang PU enjoy la main bowling malam tuh. Game pertama dan kedua, momentum permainan PU ok lagi..Masuk game ketiga momentum permainan tuh dah ke laut. Lenguh dah tangan nih. Tak sempat nak attach pic score bowling...Lupa nak bluetooth masuk dalam laptop...


Gambar gambar nih PU suruh adik sepupu snap sebelum balik. Dalam thumbdrive dan tab PU nih banyak sangat gambar tapi tak bercuci lagi...So, memang gambarPU banyak la sebab adik sepupu yang pegang tab..Tuh pun PU pilih pilih jer gambar nih. Kang masuk semua gambar kang takut ada yang termuntah sampai lebam..hehehe...

Ok la, PU nak attend meeting nih....Bye!!

2 comments:

  1. akak tak cakap pon g PD..hehe jijah tengok tatoo jumaat malam..memang ramai org! best giler...seawal 7.30pm jijah dah tercongok kat padang tatoo..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.