Berpeluang featured in KL Lifestyle Magazine Isu Jan 2012

Khamis lepas KL Lifestyle Magazine ada post kat wall yang pihak dorang nak bagi Totalife products..Caranya kita kena bagi resolusi tahun baru 2012. So, lapan resolusi terbaik akan terima hadiah nih. Tapi takde pulak dimaklumkan akan featured in KL Lifestyle Magazine Isu Jan 2012. Semalam PU tengok kat komen box page orang, dorang tinggalkan komen mintak PU hantar gambar kat email dorang.


So, pagi tadi baru PU dapat hantar email kat dorang. Tak sangka pulak berpeluang kali kedua featured in dalam majalah. Alhamdullillah rezeki...Tapi kan PU tak tahu macam mana nak dapatkan majalah nih kat luar. PU baca pun baca online jer...

2 comments:

  1. ala, sayangnyer..kl x, blh ler PU simpan majalah tu buat kenang-kenangan.. saya plak x pernah tengok majalah ni..takpe, nanti kalau saya jumpa, saya bagi PU..hehe

    BalasPadam
  2. @Jaa

    tuh la majalah tuh kat sini xdela...hehe kalo jmpe jaa nak bg PU yer...thanks jaa...luv u...hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.