Selasa, 15 November 2011

Double Zinger Burger

Mesti ada antara korang korang yang dah makan Double Zinger Burger. Iklan pasal burger nih mungkin dah lama keluar televisyen cuma PU agak tak perasan atau bahasa kasarnya ketinggalan zaman...muahaha...


PU nih memang addicted dengan Zinger Burger. Kalau pergi kepci memang PU akan order burger punyela....First first tengok burger nih memang jatuh chenta la...Ada slice nenas, tomato, salad, keju and mayonis...Tapi bila dah beli salad dan tomato takde...So, agak kuciwa kat situ. But still makan burger tuh lagi okeh!!! Takkan tak complete nak buang dalam tong sampah pulak kan....

PU syorkan orang try Double Zinger Burger nih....Memang berbaloi baloi la....Tapi bagi korang korang yang mementingkan imej ataupun penampilan diri, PU syorkan makan burger nih kat rumah. Giler ngko nak makan burger nih kat restoran kepci. Mulut kena bukak luasa luas tau...Tebal giler isi ayamnya...Gabak (rabak) jugak la mulut PU nak makan burger nih. Lenguh semua sendi sendi mult PU nih gara gara nganga luas luas punya pasal. Tapi serius puas hati la walaupun makan tak habis sebab mual.....


Korang tengok gambar burger kat atas nih....Besar kan??Memang akan gabak mulut punya la....Harga burger nih berbaloi la....Kira puas hati walupun hati tak puas sebab takde salad dan tomato...huhuhu


1 ulasan:

  1. dah try aritu...mmg sedap la..berbaloi baloi...2 keping daging ayam yg sgt bestt..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.