Day 3 : Benda Yang Selalu Anda Buat Sebelom Tido

Salam peeps!!!


Hari nih hari ke 3 PU sahut cabaran 30 hari nih. Topik untuk hari nih ialah apa yang selalu PU buat sebelum tido..
Ermmmm...ada 3 perkara yang PU buat sebelum tido.
  1. Of course sebelum tido PU akan bukak fridge minum air bebanyak la...PU nih cepat dahaga. Kalo tak minum puas2 kompom pagi2 bute orang sedap buat taik mata PU terjaga sebab dahaga. So, ni memang rutin WAJB PU sebelum tido.
  2. PU akan check order kat katalog Avon...Pu akan belek katalog AVON 2,3 kali samapi lunyai..huhu...yelah, orang order barang kita kena aware kan..Kang ter'miss pandang kena komplen lak..Sape yang susah, PU jugak.
  3. Perkara yang terakhir PU buat ialah tido kan Auni ku cayang. Selagi dia tak tido PU tak boleh tido. Kalo tak layan nih budak tecit kompom suara dia bergema satu taman nanti. So, kena la PU layan sampai dia tertido. Kekadang nak dekat subuh tak tido lagi. PU terbabas gak kekadang, sibuk dodoikan dia PU tertido..Ngantuk seyh..Mana tahan mata nih..
Nih la benda yang selalu PU buat.. Boleh dikatakan perkara WAJIB PU..Dah jadi rutin harian lak..wakaka....

Nak join CGL sebelom menjalankan perkara WAJIB nih...
Daaa...

2 comments:

  1. hehe, lewatnya auni tido:) cian kat ummi smpai terbabas2,hehe..

    BalasPadam
  2. nanakimie > huhuhu...cian kn PU..smpi hati auni wat ummi die mcm nih...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.