Day 2 : Movie Yang Paling Best Pernah Anda Tonton

Salam peeps!!!


PU nyaris2 terlupa nak buat entry pasal cabaran nih...Nasib baik terhengat. Cecepat PU bukak lappy dan buat entry pasal cabaran hari ke 2 iaitu movie yang paling best pernah anda tonton...Ekceli banyak movie yang besh-besh PU pernah tonton....


Tapi bagi PU kan movie yang paling besh pernah PU tonton ialah The Chronicles of Narnia : The Lion, the Witch and the Wardrobe.


PU siap beli original CD movie nih tau, minat punye pasal. Masa peknen kan Auni dulu movie nih de kuar kat TV3...PU hape lagi tak lepas peluang nak tengok walaupun dah tengok beriban-riban kali. Mak (nenek) PU sampai bising la takut baby dlm pewot terkenan nanti. PU pedulik hape..Janji PU hengat diri PU peknen. Lagipun PU tengok jez sekadar hiburan..betul tak???


Movie nih yang paling PU suke & besh sangat...Kisah tentang ikatan kasih sayang yang terjalin antara adik-beradik, persahabatan dan kesetiaan serta ketaatan kepada pemerintah dan negara. Memang enjoy sesangat tengok movie ni la...



0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.