Monday, February 12, 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Hai korang!! Lama rasanya tak join mana mana giveaway. Kali ni Mimi nak join giveaway yang blogger Ana Suhana anjurkan. Manalah tahu kan ada rezeki. Untuk sabut timbul, untung badan rezeki...Ada ke perbahasa macam tu ya. Hentam saja. Jom join dan support giveaway Ana Suhana ni.

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana


SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bertemakan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.

26 comments:

  1. good luck mimi.. nak join jugalah nanti

    ReplyDelete
  2. dari giveaway yang sama and good luck ya

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak join GA..godd luck mimi

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari saya...singgah dari GA yang sama :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  5. salam... awa pun join gak.. goodluck! :D

    ReplyDelete
  6. Good luck Mimie, Kak Sue pun join juga..

    ReplyDelete
  7. wow... menarik je GA ni... nk join la... by tehe gd luck mimi

    ReplyDelete
  8. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  10. gud luck
    salam singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  12. Good Luck ! All the best jugakkkk !!!!

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama...salam perkenalan dan all the best! :D

    http://missbunnydiaries.blogspot.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  14. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  15. singgah dari Give Away yang sama.. Good luck :)

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  16. Saya singgah dari segmen yang sama !

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ALL THE BEST ~

    ReplyDelete
  17. Salam Mimi. Good luck dear. Saya pon join juga.

    ReplyDelete
  18. hari ni last kan.. good luck mimi! eh tapi bagi akak menang la..hehehe

    ReplyDelete
  19. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.