Rabu, 8 Ogos 2018

WELCOME GIFT BOX ANGELS | ALTHEA TURNS 3!

Welcome Gift Box Angels | Althea Turns 3! Hai semua! Ada yang pernah dengar pasal Althea tak? Althea merupakan satu laman web yang menjual pelbagai produk dari Korea yang selamat digunakan. Ada skincare dan make up. Yang suka dan jatuh hati dengan kecantikan orang Korea, Althea merupakan platform yang tepat untuk shopping barangan dari Korea! Boleh nampak cantik macam orang Korea juga! Tahun ni merupakan ulang tahun Althea yang ketiga. Yang paling best Mimi terpilih menjadi salah Althea Angels! Kira sebagai Beauty Ambassador gitu.


Banyak keistimewaan yang bakal Althea Angels dapat tau. Semuanya best best.


  • Welcome Gift
  • Monthly K-Beauty Giveaway
  • Birthday Credits
  • Seasonal Annual Shopping Credits
  • Exclusive Althea Reviews
  • Althea Studio Access
dan banyak lagi keistimewaan yang bakal diterima Althea Angels. Althea ni suka surprise, tu yang buat sayang lebih! Pejam celik pejam celik tak sangka ini merupakan tahun ketiga Mimi dengan Althea. Dan banyak produk dari Althea yang Mimi beli dan guna, dari skincare hingga ke make up.

Sempena Althea Turns 3 dan menjadi salah seorang Althea Angels, Mimi dapat Welcome Gift Box yang diterbangkan khas nun jauh dari Korea! Seperti yang Mimi beritahu sebelum ni nak dapatkan produk skincare dan make up yang selamat dan bebas dari bahan berbahaya, Althea jawapannya.

Nak tengok tak apa yang Mimi dapat sempena Althea turns 3? Jom tengok sama sama.





Tada!!Best tak best? Terus bertambah sayang dengan Althea tau. 

Barangan yang ada di dalam Welcome Gift Box Angels ialah :

🌸Tote Bag Althea Turns 3
🌸Make up bag Spread Your Wings
🌸Cermin Spread Your Wings
🌸Real Fresh Skin Detoxer (Rose)
🌸Real Fresh Skin Detoxer (Green Tea)
🌸Cuties Miniature Althea's Boxes

Sempena Althea Turns 3, banyak promosi produk sedang berlangsung di Althea tau. Jika berminat untuk mendapatkan Real Fresh Skin Detoxer macam yang Mimi dapat ni boleh dapatkan terus dari web Althea.

Dan jangan lupa untuk sertai contest yang dianjurkan oleh Althea iaitu "FLY ME TO KOREA". Ia berlangsung dari 2 Julai sehingga 31 Ogos 2018 istimewa sempena Althea Turns 3. Nak pergi Korea? Apa kata join contest mudah ini.

Cara nak join pun senang saja.

1. Buat pembelian di Althea dan jadi salah seorang yang bertuah terima limited edition Birthday Book box + Birthday Book miniatures.

2. Kraf dan kreatif - bentukkan miniatures box ikut langkah yang diberikan.

3. Ambil gambar yang kreatif bersama dengan miniatures Birthday Box yang telah siap dibentuk.

4. Hantar penyertaan dengan upload di Instagram dan nyatakan kenapa Althea perlu terbangkan anda ke Korea. Jangan lupa tag @AltheaKorea dan hashtag #AltheaTurns3 #AltheaKorea.

Hadiah yang ditawarkan pun menarik iaitu berpeluang memenangi percutian ke Korea percuma!

Untuk maklumat lanjut, layari

Web :

Facebook : 

Instagram : 

33 ulasan:

  1. Tahniah Mimie terpilih sebagai Althra Angels.. seronok kan..

    BalasPadam
  2. Bila box pink ni sampai...memang emosi automatically berbunga- bunga kan..seronok dia tak dapat nak cakap macam mana...Althea is always my fav..sentiasa jadi pilihan..hahaha..kipas lebih..

    BalasPadam
  3. Produk althea best2.. Kali ni tak merasa dh shopping di Althea. Hehe

    BalasPadam
  4. Bestnya dapat banyak gift. Mimi dah boleh pergi korea nampaknya nih..

    BalasPadam
  5. Oh wow! that's great i can'y wait to share my review too.

    BalasPadam
  6. bestkan...hebat lah Althea ni.Akak pun dah try kedua² ni...

    BalasPadam
  7. Mimi pun dapat juga hadiah daripada skincare korea ni ya. Kalau dapat hadiah tu kita wajib hargai kan, lagi lagi kalau serasi

    BalasPadam
  8. Jadi duta kecil untuk produk skincare luar negara, tahniah ya sis mimi. harap harap bagi kesan yang baik pada kulit tu lepas pakai.

    BalasPadam
  9. Zira suka produk Althea ni, sesuai juga dengan kulit lagipun produk ni bagus jadi wajib kongsi dgn org

    BalasPadam
  10. Lepas consume ni dah nampak macam org Korea sket tu..hehe..rasanya ramai kawan-kawan yg review produk ni..mostly semua suka kualiti brg dr Althea..

    BalasPadam
  11. Tahniah puan sebab terpilih dapat hadiah kasih sayang dari syarikat kecantikan. Nak beli sendiri jenama yang kita belum biasa mungkin banyak kali fikir. Tapi kalau dah bagi sample, rugi tak pakai kan

    BalasPadam
  12. tahniah kak terpilih sebagai althira angels

    BalasPadam
  13. Ramai jugak ye yang jadi althea angel ni. Best tengok korang dapat hadiah hehe jeles okay. Paling suka tengok Green tea tu. Nampak fresh ja

    BalasPadam
  14. tahniah mimie jadi salah seorang Althea Angel.. Barangan Althea semua best2 .. kalau pergi website Althe mesti rambang mata tak tahu nak beli yg mana

    BalasPadam
  15. beli althea, dpt gi korea. waduh waduh :)
    bertuah la. aida dok tgk korang-korang dpt box ni. tiap hari aida tgk kat fb.
    aida geram dgn skin detox tu, mimi. tapi tu la, baru aje try satu skincare ni.
    masih trial. so far so good. tak berani nak add on.
    one thing la kan, althea ni sgt bagus cara dia appreciate angels.
    angels ni mcm ejen ke, mimi? baru teringat ni nak tanya :)

    BalasPadam
  16. Seronoknya dapat barang dari althea. Fadzi sendiri memang suka beli barang barang make up dengna skincare dari althea. Dahlah murah, banyak pilihan pulak tu. Dah 3 tahun dah Althea ni.

    BalasPadam
  17. Tahniah terpilih jadi ALTHEA Angel. Syok kan dapat hadiah suprise macamni dari ALthea. mask muka yg baru ni pun best sangat, fresh jer lepas guna

    BalasPadam
  18. Ada contest lagi. Mana taukan dapat fly to korea. Best jugakkan. Kita suka sangat produk Althea ni

    BalasPadam
  19. Tahniah Angels Mimi... terasa diri berharga cewahhhh, best rupanya dapat jadi sebahagian dari family Althea.. Bestkan dapat gift Box

    BalasPadam
  20. Happynya dapat hadiah dari Althea..kak nak tggu kot dpt pulak giftbox dari Althea

    BalasPadam
  21. Althea angels memang bestkannn selalu dapat suprise. Sekarang ni ada contest ya: menarik juga hadiah-hadiah dia kan

    BalasPadam
  22. bestkan jadi angels althea..selalu dapat suprise box...mmg betul2 suprisela hehehehe..ohh sekarang ada contest ya..hadiah menarik pulak tu ditawarkan :-)

    BalasPadam
  23. Mimi... mau dong ikut cantik kayak org korea. Itu produknya bisa dapat di althea ya.

    BalasPadam
  24. Mimi pun dapat juga kotak kasih sayang berisi skin care dari jenama ni ya. Untungnya

    BalasPadam
  25. Kalau tiap tiap bulan dapat hadiah percuma dari orang tersayang mesti dah gembira sangat, ini tiba tiba dapat dari skincare. Lagilah rare nak dapat kan

    BalasPadam
  26. Ramai blogger yang review skincare jenama altia ni. Mazni sendiri belum pernah berkesempatan untuk mencubanya. Mana tau lepas ni berkenan kan

    BalasPadam
  27. Untungnya akak dapat! Banyak produk bagus dari Althea. Tambahan produk semua original dari sana. Ruby belum pernah lg cuba beli disini. Just baca review blogger aje. Moga terus konsisten menjaga wajah. Chaiyok!

    BalasPadam
  28. Tahniah terpilih jadi angel. Produk althea mmg byk yg best2. Sis pun jd rambang mata tak tahu nk pilih mana satu, point byk lg ni..hehehe

    BalasPadam
  29. Ramainya jadi Angel Althea ni. Best tengok hadiah-hadiah tu :) btw, congratulations !

    BalasPadam
  30. Wahh.. so nice and envy lo... Hahahaha...
    I wanna check out their website now.. so much too see and buy there

    BalasPadam
  31. Ada juga syarikat skin care yang bagi kejutan macam ni pada penggunanya, tahniah lah. Rezeki tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.