Jangan mengeluh. Sentiasa Bersyukur


16 comments:

  1. semoga kita tergolong dalam orang orang yg sabar dengan ujiannya..

    BalasPadam
  2. Betul tu kak... Think positif wlaupun kdg2 kita pun down juga...

    BalasPadam
  3. salam k.Mimi Azirah ..
    alhamdulillha..terima kasih atas peringatan..sentiasa brsyukur dgn apa yg allah lebihkan/kurangkan bahagian kita...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum.... Alhamdulillah....Tq kerana mengingatkan...

    BalasPadam
  5. terima kasih atas nasihat itu.. syukur dengan kehiduapan yang ada sekarang... dan terima ujian Allah dengan hati terbuka

    BalasPadam
  6. Muhasabah diri. Sebab dah jumpa pon org mcm ni.

    BalasPadam
  7. pernah rasa semua tu. tapi kadang2 lemah juga.air mata jadik peneman.

    menangis sbb sedih, rasa down dan rasa dh tak kuat nak handle.hukhuk

    skrg sy dh faham perkara yg berlaku sblm puasa tahun lepas..

    semuanya ada hikmah dari Allah. alhamdulillah :)

    BalasPadam
  8. Nrl pernah juga rasa mende nih bbrp tahun lepas dlm opis sekarang ni... nrl bertahan je, pekakkan telinga, hanya fokus kerja, mmg adakala bila bersendirian tu mengalir jgk airmata, tapi diamkan sj... Betul tu, sabar, redha, memaafkan dan berdoa pada Allah... setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya... :)
    Biarlah orang buat kat kita, tapi kita tak buat kat orang...

    BalasPadam
  9. emmm ingatan untuk muhasabah diri sendiri ni
    terima kasih mimi
    saya pun masih banyak perlu diperbaiki

    BalasPadam
  10. salam k.Mimi Azirah ..

    huhu..teirma kasih atas peringatan..
    kadg2 kita lupa yg segalanya allah dh tentukan buat kita ,,

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..