Sandwich cutter yang unik dan comel

Assalamualaikum...

Rasanya entry dah lama terperam...Dah jadi basi kot..Yela lepas kak ina a.k.a IntaNBerliaN pos entry pasal sandwich cutter saya pun dengan muka tak tahu malu pun try apply Sustagen Club...

Seminggu lepas apply, incik hubby bagitahu susu yang saya apply dah sampai..Hohoh...Suka suka..Saja try bagi Aina dan Auni minum susu sustagen..Serasi ke takkan..Alhamdulillah diorang okey je...

Lepas tuh saya belek belek bungkusan yang lagi satu..ada sandwich cutter, sticker, fm, borang redeem point dan katalog....Meroyan jap tengok barang barang dalam katalog sustagen club tuh...Tapi yang lebih teruja sandwich cutter bentuk dinosaur...hahaha..Lepas nih boleh la buatkan anak anak saya sandwich bentuk dinosaur...Nak tengok reaksi diorang..

17 comments:

  1. ada lagi sustagen club ni ye
    dulu popular
    lepas tu dia tutup nak popularkan
    enfa club pulak

    BalasPadam
  2. kreatif penciptanya, nak menggalakkan anak makan elok juga ni

    BalasPadam
  3. betuk - bentuk cam tu memang mudah tarik minat anak utk makan ...

    BalasPadam
  4. mesti budak2 suka sandwich bentuk dinasour

    BalasPadam
  5. Comel sandwich cutter tu saya puas mencari kat Daiso mujur la jumpe..
    P/s Salam singgah ye

    BalasPadam
  6. macam menarik je sandwichnya kan.nanti preview sikit kak

    BalasPadam
  7. semangat sikit budak-budak nak makan kan :)

    BalasPadam
  8. cumel..leh la cutter roti pasni..hikhik

    BalasPadam
  9. dpt camgini, ibu dia pun tumang seronok.. hihii

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.