Jumaat, 30 Mac 2012

Kepada ibu ibu yang ada anak anak bawah 24 bulan jom join Bengkel Johnson's Baby Bedtime bersama Pa&Ma

PU nak inform kat korang kat luar sana jom la join Bengkel Johnson's Baby Bedtime bersama Pa&Ma pada 08 April nih di Sime Darby Convention Centre. PU memang nak join bengkel nih. Banyak manfaat yang kita boleh dapat kalu join bengkel nih tau. 

PU dah pun sent details pada pihak Johnson's cuma sekarang tunggu pengesahan pendaftaran saja. PU akan bawak Auni. Aina mungkin tinggal dengan makcik PU. Takut tak terkawal pulak PU karenah Aina kalau bawak dia sekali..huhuhu....

Dan yang paling best sekali bila join bengkel nih peserta akan dapat langganan majalah Pa&Ma percuma selama 3 bulan dan dapat goodies bag. Pendaftaran adalah percuma.

Kat bawah nih PU tempek email yang PU terima daripada pihak Johnson's....Pihak Johnson's ada beritahu sekali objektif bengkel yang dorang anjurkan..Sangat sangat bagus untuk korang yang ada anak berusia bawah 24 bulan tau. Sesi untuk parents-to-be pun ada sekali. So, bagi PU bengkel nih memang sangat bagus dan PU teruja sangat nak pergi. Hopefully segala urusan PU dipermudahkan. Mana la tahu, excited sangat nak pergi sekali tiba masa tak dapat hadir atas sebab sebab yang tak dielakkan. sangat sedih kat situ kalau tak join last minit..ermmmmmmmmmmT__________________________T

Klik saya untuk tumbesaran yang sihat!!!

Korang dah join??Kalau belum jom la join bengkel nih....korang just hantar enquiry tentang bengkel nih, nanti pihak Johnson's akan balas email korang....

Nak daftar??? Korang send enquiry kat alamat nih ----> ilovejohnsonsbaby@gmail.com atau korang boleh rujuk kat fb Pa&Ma untuk maklumat selanjutnya.

Nota kaki* Okey la nak chalo sekejap...Nak pos hadiah hadiah pemenang GA lepas.....

1 ulasan:

  1. wahh menarik bengkel nie ...
    hurmmm kalau dekat nak jugak joint ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.