"Saya Ada Bakat Terpendam..hehe"

Wah sayu hati oooo.....PU dah terlepas 3 aktiviti dari blog fiQ'Ra...Takpe aktiviti ke 4 nih PU takkan terlepas pandang or whatever....Okeh jom tengok apa aktiviti ke 4 untuk Geng fiQ'Ra nih....


Nampak banner kat atas nih???Ha inilah dia aktiviti ke 4 yang perlu disahut oleh geng geng fiQ'Ra....Kena cerita pasal bakat terpendam....Aishhh...malu la pulak nak cerita pasal bakat terpendam nih sebab takit kena kutuk tapi bila difikir fikirkan balik ahdo haku kesah korang nak kutuk???hahaha

Okeh sebagai bukti dah jadi Geng fiQ'Ra, kena tempekkan blogger card yang mendapat sentuhan emas berkilau daripada fiQ'Ra sendiri....So, tengok kat bawah nih blogger card PU yang dihasilkan....


Tengok pic PU kat blogger card nih memang tak boleh blah...Bajet cun la konon kononnya....hahaha

Meh sini, PU dah nak start cerita bakat terpendam PU tuh....Korang jangan gelak sudah la yer.....Nak tahu apa bakat terpendam PU???Jeng jeng......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jadi jurumekap tak bertauliah
hehehe!!!

Korang jangan tak tahu, PU nih ada bakat dalam bidang mekap memekap nih tau. Untuk pertama kalinya PU tunjuk bakat mekap muka kawan PU yang paling tinggi kat gambar bawah nih. PU berani mekap muka sendiri jer, muka orang memang tak berani. Tapi disebabkan PU terpaksa juga mekapkan dia nak tak nak PU mekapkan jela. MAsa nih kitorang terlibat dengan nasyid. PU tak berani nak mekapkan orang sebab takut hasil mekap tuh tak semenggah aje. Setakat conteng conteng muka sendiri berani la PU kan....Alhamdullillah respon yang diterima daripada kawan kepada kawan PU nih positif. Ramai puji muka dia nampak lain dan cantik. Kembang semangkuk PU...huhu...





Ramai yang puji muka kawan PU nampak lain sangat sangat dalam gambar gambar kat atas nih.....Sentuhan tak berapa ajaib PU berjaya mengubah muka dia.


Komen komen nih sebahagian feedback yang kawan PU dapat...Yang lain malas PU nak cari...Bila orang puji dia cantik secara tak langsungnya PU jugak kembang semangkuk sebab yang tukang mekapkan dia siapa la gi kalau bukan PU...hehehe





Dua gambar kat atas nih PU mekap nipis saja tak mekap tebal sangat..Kalau sesiapa nak PU mekapkan untuk bertunang dialu-alukan...Tapi PU syorkan jangan la amik PU..cari yang dah berpengalaman. Kang haku mekap muka korang ntah apa apa jadi kang..hahaha

Okeh setakat ini saja persembahan PU. Hope korang yang membaca entry nih puas hati. Kalau tak puas hati buat buat puas hati gak...

p/s * Sesiapa nak join di alu-alukan tapi tak boleh guna blog contest yer. Yang penting korang ada blogger card. Kalau takde, cepat cepat join Geng fiQ'Ra nih... Tak rugi mana pun join.

6 comments:

  1. mekap? hebat! mantap! :)

    jom terjah sya punya pula :) comment tau ->
    http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

    BalasPadam
  2. Akak PU make-up kan sy boleh ??
    heee

    jom singgah kt sni plak

    sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

    BalasPadam
  3. pinkummi,
    cantek la mekap nipis pun.. ada tips x mcm mn nak ilgkan parut jerawat pada muka syieda ni.. @_@ dah lame bertenggek di muka ni. hukhuk

    jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

    BalasPadam
  4. pandaiinyerr mekap..

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

    BalasPadam
  5. huh, mmg bakat PU adalah yg terbaikkkk.. susah nak cari pemakeup yg elok sekarang..boleh la make up mas masa kahwin nanti.. hehe :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.