Mimi Azirah
Showing posts with the label SegmenShow All
Segmen Bloglist SitiYangMenaip 1/2020
Pin it

Segmen Bloglist SitiYangMenaip 1/2020 | kali nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger SitiYang Menaip. Ada masa terluang ni join saja segmen yang dianjurkan blogger lain sebagai tanda sokongan. Klik banner untuk join segmen Syarat syarat join segmen seperti di bawah : Mesti ad…

More>>
Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela
Pin it

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela | Hari ni Mimi join segmen bloglist by Cik Miela pula. Saja isi masa lapang. Tak ada apa nak buatkan. So, join segemn lah. Jom tengok syarat syarat segmen di bawah. Klik banner untuk join segmen Syarat Penyertaan: 1. Follow  Blog Cik Miela  ✔️ 2. Follow …

More>>
Segmen Pertukaran Bloglist Oleh Abam Kie
Pin it

Segmen Pertukaran Bloglist Oleh Abam Kie | Hari ni Mimi merajinkan diri join segmen yang dianjurkan blogger Abam Kie. Saja isi masa lapang. Banyak faedah tau join segmen bloglist ni.  Jom sama sama join segmen yang dianjurkan oleh Abam Kie.  Klik banner untuk join segmen Sila baca syara…

More>>
Pencarian Bloglist by Aisyhah Nyais
Pin it

Pencarian Bloglist by Aisyhah Nyais | Hari ini Mimi join segmen pencarian bloglist pula. Dah lama tak join segmen untuk bloglist ni. Kali ni rajin pula nak join. Mimi di tag oleh blogger kak Adda a.k.a Mamapipie. Jom tengok syarat syarat segmen pencarian bloglist by Aisyhah Nyais ni.  K…

More>>
Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger
Pin it

Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger  Syarat-syarat penyertaan: 1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah) 2. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com & https://cariblogger.com di dalam bloglist korang 3. S…

More>>
Fenty Beauty By Rihanna Hadiah Top Komentator Blog www.mamapipie.com
Pin it

Assalamualaikum. Hai semua! Alhamdulillah rezeki di hari Isnin. Masa on the way balik dari sekolah anak anak dapat panggilan telefon dari poslaju. Katanya ada barang. Tertanya tanya juga barang apa. Sebab rasanya tak ada beli barang pun. Assume dapat barang review kot. Sampai rumah, nampak bun…

More>>
Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #35 Blog Mialiana.com
Pin it

Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #35 Blog Mialiana.com | Assalamualaikum. Hai semua! Alhamdulillah rezeki penutup 2019. Walaupun tak menang apa apa hadiah tapi tetap juga dipilih sebagai pemenang. Baru baru ni Mimi join satu segmen bloglist yang dianjurkan blogge…

More>>
Segmen 24 Jam Bloglist #35 Mialiana.com
Pin it

Segmen 24 Jam Bloglist #35 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2020 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 3.00 petang 24/12/2019 sehingga 3.00 petang 25/12/2019.  Semua blogger dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com  dan Like Fan…

More>>
HADIAH DARIPADA RAKAN BLOGGER
Pin it

HADIAH DARIPADA RAKAN BLOGGER | Hai semua ! Cuti hujung minggu ni pergi mana? Mimi duduk di rumah je. Rehat rehat. Buat apa yang patut. Rabu hari tu baru naik kerja setelah 12 hari bercuti . Masuk kerja tengok ada dua sampul untuk Mimi. Satu pos biasa satu lagi poslaju . Bila buka dua dua sam…

More>>
Segment : Sally nak bagi kad raya!
Pin it

Walaupun dah masuk era komunikasi pantas, tapi Sally tetap rasa yang kad raya tu sangat la best! Hahahaha...so, sempena Hari Lebaran yang akan tiba ni...Sally nak bagi kad raya kepada 20 orang yang bertuah! Kalau rasa nak kad raya, jangan lupa join ye! Segment : Sally nak bagi kad raya! …

More>>
Bagaimana kamu tahu kamu sudah jatuh cinta?
Pin it

Kemain ngko tajuk...hahaha....Nih semualah nih nak kena imbas zaman berchenta dulu..Dah lah dak Mimie nih spesis pelupa...Tapi takpelah demi menyokong PetakBunga daku cuba memerah otak imbas kenangan dulu dulu saat ai is tahu i fall in love.. 10 tahun yang lalu.... Sangat tak sukaaaaa,meny…

More>>
The Liebster Award - Mar Mansor
Pin it

Sekali lagi saya ditag dalam Liebster Award. Kali nih dari Mar Mansor pulak...Kawan dah tag moh ler jawab... 11 Fakta Rawak Mengenai saya 1. Nampak sombong tapi sebenarnya ai is byk ckp dan peramah. 2. Bila marah lebih suka diam. Kalau tak tahan menangis. 3. Seorang yang penakut hantu. 4…

More>>