Isnin, 20 Ogos 2018

TAHUKAH ANDA BOLEH BERBELANJA DAN JANA PENDAPATAN DENGAN APLIKASI CANNIS

Di era teknologi semakin canggih, apa saja urusan kita semuanya hanya di hujung jari. Nak membeli belah, nak jana pendapatan semua boleh dilakukan secara online. Semakin canggih bukan? Sekarang ni, ramai ambil peluang untuk membeli belah secara online di shopping menjana pendapatan. Bercakap mengenai shopping online dan menjana pendapatan, Mimi nak kongsi dengan semua mengenai satu aplikasi yang sangat bagus. Selain membeli belah, kita juga boleh jana pendapatan dengan aplikasi ini. Nak tahu aplikasi apa? Pernah dengar aplikasi CANNIS? Jom baca dengan lanjut apa itu CANNIS.





Menggabungkan e-dagang, membeli-belah dalam talian, penyiaran secara langsung dan blockchain, APP CANNIS meliputi asas harian seperti makanan, minuman, hiburan, pakaian  dan merangsang model perniagaan dan memacu gelombang baru APP.

Cannis yang beribu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia, dan mengadakan persidangan pelancaran global di Pusat Konvensyen dan Pameran Setia City (SCCC) pada 18 Ogos 2018. Ia mempunyai beberapa pejabat di Taipei, Guangzhou, Hong Kong, Pulau Pinang dan kumpulan pasukan teknikal di Hangzhou. Ianya  adalah APP yang paling menjanjikan kejayaan pada tahun 2018.



Pengerusi Cannis Group adalah Puteri Mahkota Duli Yang Maha Mulia, kekanda Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj, yang telah membantu beratus-ratus syarikat terkenal dengan pengalaman latihan korporat yang sangat berpengalaman. Naib Pengerusi, Tan Sri Dato Sri Ong Tee Keat dan Ketua Pegawai Eksekutif ialah Datuk Dr. Azman Chin.

Ong Tee Keat berkata pertumbuhan pesat pengguna media sosial China, kadar penembusan telah meningkat dengan ketara, dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial. Blockchain, kebijaksanaan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu perkukuhkan.




"Siaran langsung telah memulakan rangkaian sosialnya pada 2016. Skala siaran langsung dalam talian China hampir 58 bilion yuan. Analisa domestik China menjangka industri siaran langsung akan melebihi 100 bilion yuan pada 2018. Hari ini siaran langsung menjadi fenomena sosial, dan produk komersial juga. " Kata Naib Pengerusi.

Beliau percaya bahawa ekonomi siaran langsung, belanja dalam talian, dan blokchain yang dianggap sebagai teknologi baru yang akan menggantikan ekonomi rangkaian semasa, pasti akan merangsang gelombang baru model perniagaan, dan Cannis akan menjadi era baru pengguna Internet , aplikasi wajib dalam telefon pintar.





"Cannis adalah platform merintis perancangan program, teknologi produk, promosi operasi dan visualisasi data. Ia mempunyai hampir 100 jurutera profesional dan pasukannya mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan yang kuat. "

Sejak Mac tahun ini, Cannis telah memperolehi syarikat-syarikat teknologi berturut-turut termasuk Internet, permainan dalam talian, peranti mudah alih, dan perkongsian data yang besar, dan pada masa yang sama, ia telah menjadi rakan kongsi Google, dan meningkatkan kebolehbacaan APP Cannis, dan keselamatan sistem.




Azman Chin berkata bahawa Cannis adalah platform penyokong peminat dan pengikut pertama di dunia. Pada masa kini tidak perlu memuat turun berbilang aplikasi, selagi anda mempunyai Cannis, anda boleh memenuhi semua keperluan peminat.

Beliau merujuk kepada falsafah perniagaan Cannis mengenai "anda fikir, kami membinanya", membina media sosial dengan fungsi aplikasi yang paling menyeluruh, dan mewujudkan persekitaran ekologi yang paling sesuai untuk perusahaan dan peminat, dan mengumpulkan pangkalan data pengguna global bersama-sama.



"Cannis APP menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudah alih, termasuk siaran langsung dalam talian, e-dagang langsung, permainan dalam talian, video pendek, social media, belanja diskaun dan pembayaran digital. Ia akan mengumpul lebih daripada sepuluh ribu pengguna dalam masa 24 jam. "

Beliau berkata bahawa Cannis bukan hanya pentas untuk bakat, cita-cita dan mimpi untuk orang biasa, sistem pembayaran yang dibuat boleh digunakan di 140 negara di seluruh dunia, terutama di Asia Tenggara.

"Di China, nilai pasaran penjualan kedai dan pendapatan pengiklanan pemasaran yang dikendalikan oleh penyiaran secara langsung telah melampaui industri filem. Laporan tanah besar bahkan lebih menegaskan: pengaruh yang lebih berharga daripada bintang filem. "


Banyak usahawan dan profesional dari perusahaan terkenal, syarikat modal teroka, blokchain dan bidang berkaitan rangkaian dari pelbagai negara seperti China, Hong Kong, Indonesia, Kemboja, Korea Selatan, India, Rusia dan lain-lain telah menghadiri persidangan besar pelancaran Cannis APP



Para tetamu utama yang menghadiri persidangan itu termasuk industri teknologi, internet dan industri blockchain, serta pemimpin dari kalangan politik dan perniagaan, persatuan industri yang relevan di China, agensi kerajaan dan organisasi yang berkaitan. Mereka menantikan potensi pembangunan masa depan Cannis APP.

Para tetamu utama termasuk pengasas, pengerusi dan kapitalis Aaron Tsai, yang merupakan seorang kapitalis profesional dalam membantu syarikat-syarikat Cina untuk menyenaraikan Bursa Saham New York, Nasdaq dan GEM, dan presiden Persatuan Blockchain Korea dan World Blockchain South Pengerusi Persatuan Ekonomi dan Perdagangan Hong Kong, Jason H, Guangdong, Pengerusi Foshan Presidium dan Foshan CPPCC Dr. Su Zuyao, pengasas bersama pelukis dan perniagaan Indonesia Robbie Fen Geshu, dan ketua eksekutif CryptoOcean GmbH dan pengasas Yuri, dan Pani Kumar, pengasas bersama Global Blockchain Foundation dari India.

Aplikasi CANNIS kini boleh di dapati di Google Play sahaja. Apple Playstore masih belum ada.

Tetapi tetap boleh install daripada http://api.ickapay.com/download/index.html dan ikut arahan yang diberikan.

Untuk maklumat lanjut boleh layari :

Website :  www.cannis.app

“You think it, We build it”

17 ulasan:

  1. Cannis App terbaik..tak sabar nak cuba dan menanti untuk download versi English nanti

    BalasPadam
  2. macam menarik pulak apps Cannis ni, nanti akk terjah and install

    BalasPadam
  3. Assalam minta pencerahan berapa pelaburan yg diperlukn. Adakah dapat keuntungan setiap bulan. Dan ada tak package utk pelaburan. Dan berapa lama nk tunggu

    BalasPadam
  4. wah bestnya apps ni nak try lah usha nanti

    BalasPadam
  5. menarik sungguh Event ni, ramai yang teruja datang nak tahu tentang kegunaan apps ni!

    BalasPadam
  6. Jom buat duit

    http://www.rahsiaummi.com/rawatan-kayap-menggunakan-supplemen-semulajadi-yang-selamat-dan-berkesan/

    BalasPadam
  7. mmg bagus kan...Sally pun ade usha...walaupun awalnya apps ni lebih kepada bahasa cina..lepas tu dah ok sikit...lebih mudah dengan satu apps boleh buat byk benda!

    BalasPadam
  8. Baru taw sal apps cannis ni.. Nampak menarik n memudahkan. Boleh install nti. Thanks 4 sharing.

    BalasPadam
  9. Boleh la cuba Apps ni nanti. Mudah agaknya kan..

    BalasPadam
  10. Cannis. First time emi dengar. Memang tak familiar pada emi. Tapi konsepnya macam menarik dan memudahkan. Nanti emi nk try jugak la.

    BalasPadam
  11. wah. baru tahu pasal apps cannis ni.. boleh buat duit macam mana tu. suka bab duit2 ni haha

    BalasPadam
  12. ni lagi poer, satu apps semua ada..tapi fungsinya belum tau sangat lagi ni..kene usha ye..kene study untuk apa cannis ni

    BalasPadam
  13. Yes! I knew about this app also, there so many products and opportunities to explore in it.

    BalasPadam
  14. Siapa nak jual barang pun boleh try di cannis ni. 7 fungsi dalam 1 apps.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.