Mimi Azirah
Hadiah daripada Blogger Fieza Sani dan Hidana Miswan
Pin it

Hadiah daripada Blogger Fieza Sani dan Hidana Miswan | Assalamualaikum. Hai semua! Bila jadi blogger ni rasa seronok tu tak tergambar dengan kata kata. Nak nak bila kita kenal ramai blogger yang baik hati dan pemurah tau. Tu kira rezeki bila kita di kelilingi dengan kawan kawan blogger yang posit…

More>>
Beli Xiaomi Mi Band 4 Sempena Sale Shopee 3.3
Pin it

Beli Xiaomi Mi Band 4 sempena Shopee 3.3 | Assalamualaikum. Hai semua! Semalam Mimi ada up status di Instagram pasal BELI XIAOMI MI BAND 4 SEMPENA SALE SHOPEE 3.3. Sebelum ni ada dapat band watch free iaitu Huawei Band 4. Dapat free sebab beli handphone Huawei Y9s untuk suami. Xiaomi Mi Band…

More>>
3 Variasi Baru Safi Shayla Botanical Silk Hydra Therapy Shampoo
Pin it

3 Variasi Baru Safi Shayla Botanical Silk Hydra Therapy Shampoo | Assalamualaikum. Hai semua! Nak kongsi dengan korang berita best pasal Safi ni! Sekarang Safi mengeluarkan syampu baru tau iaitu SAFI SHAYLA BOTANICAL SILK HYDRA THERAPY SHAMPOO. Hah!! Kalau nak tahu syampu yang Mimi guna sekarang …

More>>
Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap
Pin it

Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap |Bila ada baby ni, benda paling penting dan wajib ada ialah sling wrap!! Takkan nak dukung baby macam tu saja kan. Lenguh tangan sakit bahu!  Kalau anak sebelum ni Mimi beli baby carrier saja tapi untuk anak bongsu ni Mimi nak cu…

More>>
Calling Mums & Dads: More Huggies for Your Baby
Pin it

Calling all mums and dads, it’s time to stock up on Huggies diapers for your little ones. Huggies diapers are designed to keep your baby comfortable and protected at all times. Here’s a piece of awesome news: Huggies is having their Super Brand Day on Shopee this weekend! From 28 February to 2 Mar…

More>>
Kebaikan Bertangas Untuk Wanita Berpantang
Pin it

Kebaikan Bertangas Untuk Wanita Berpantang | Assalamualaikum. Hai semua! Bila dalam pantang ni macam macam penjagaan kena buat untuk pastikan badan sihat dan pulih. Salah satu penjagaan dalam berpantang ialah bertangas. Memandangkan Mimi bersalin secara pembedahan, jadi ada yang Mimi tak boleh…

More>>