Mimi Azirah
Makan Malam di D' Garden S2 Bersama Keluarga
Pin it

Hai semua! Semalam Mimi dan keluarga MAKAN MALAM DI D' GARDEN S2 . Sebelum tu kitorang pergi Rantau dulu sebab suami nak recce jalan sebelum pergi bawa bos. Balik dari Rantau, anak anak request nak makan kat luar tak nak makan dekat rumah. Diorang nak makan sate tapi kedai yang kitorang pe…

More>>
CAROUSELL PARTNERS BOOST E-WALLET, POSTCO, TO DELIVER A MORE CONVENIENT EXPERIENCE TO MALAYSIANS
Pin it

Strategic partnerships with payment and logistics providers underline the company’s commitment to Malaysia. Carousell Malaysia, one of the world’s largest and fastest growing classifieds marketplace is making it even easier to buy and sell on the marketplace. Carousell has teamed up with strat…

More>>
THE BEST FLOWER DELIVERY SERVICE IN NEGERI SEMBILAN
Pin it

Hai semua!  Cuaca pagi sejuk macam ni bila duduk termenung tiba tiba teringat pula kenangan masa konvokesyen dulu. Masa tu konvokesyen dekat UiTM Shah Alam. Bercerita pasal konvo,  Mimi ingat lagi masa tu masing masing tak cukup tangan nak pegang flower bouquet tau. Ingat lagi time tu Mimi dap…

More>>
WD-40® menambah 5 lagi Siri Kepakarannya!
Pin it

Kita semua sedia maklum bahawa setiap tugas yang berlainan memerlukan peralatan yang berbeza. Hal ini terjadi bagi beberapa pekerjaan yang sukar atau rumit, yang mana memerlukan produk yang direka khusus untuk penggunaan tertentu.  Menyedari perkara ini, WD-40® memperkenalkan barisan pro…

More>>
Makan Makan Sempena Persaraan Pembantu Operasi
Pin it

Hai semua!  Cuti panjang ni pergi jalan jalan kat mana? Mimi time cuti duduk rumah je,  mereput. Hahaha.. Time cuti nak keluar ni bercinta betul sebab confirm jalan jammed kan. Memang ada plan nak jalan jalan tapi bukan time cuti. Bila duduk rumah saja nak update blog pun malas.  Tapi hari ni …

More>>
Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Pin it

Hai semua! Jom join giveaway yang blogger Ana Suhana anjurkan. Haduah best best tau.  Klik banner untuk join Hadiah hadiah yang bakal dimenangi seperti di bawah : Hadiah pemenang pertama : SAFI DERMASAFE Hadiah pemenang kedua : DR.Jou Six Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask …

More>>