Mimi Azirah
Femilac Milkbooster Penggalak Pertambahan Susu Ibu
Pin it

Femilac Milkbooster Penggalak Pertambahan Susu Ibu | Bulan ni genap setahun tiga bulan Mimi menyusukan Adhwa. Syukur masih diberikan rezeki menyusukan Adhwa. Sebagai ibu yang bekerjaya, menyusukan anak merupakan satu cabaran dari segi mental dan fizikal bagi Mimi dan juga ibu ibu di luar sana. Ad…

More>>
Dengar Kata Hati Dan Minum Minuman Yang Menyihatkan
Pin it

Senyap dan membunuh, ia merayap pada tubuh badan tanpa kita tidak menyedarinya. Dan itu merupakan pembunuh nombor 1 di negara ini.  Kami bercakap tentang penyakit jantung dan kira-kira 20% rakyat Malaysia terdedah kepadanya. Mengikut kepercayaan masyarakat kini pembunuh utama wanita adalah kanser…

More>>
Rezeki Menang RM300 Dari Momma Pregolact
Pin it

Rezeki Menang RM300 Dari Momma Pregolact | Benarlah apa yang selalu kita sebutkan, rezeki tidak pernah salah alamat. Jika sudah tertulus rezeki kita, pasti akan jadi milik kita. Betul tak? Sebenarnya Mimi dah lama buat entry mengenai Momma Pregolact ni. Dah tak ingat bila publish. Tapi bila tiba …

More>>
Aktiviti Mandi Kolam Di Rumah
Pin it

Aktiviti Mandi Kolam di Rumah | Bila time cuti sekolah Sabtu dan Ahad, selalunya apa aktiviti anak anak korang di rumah. Macam anak anak Mimi sejak abi diorang belikan kolam dekat Tesco, asyiklah nak mandi kolam. Yang si kecil Adhwa pun sama. So, Sabtu lepas apa lagi anak anak request nak mandi k…

More>>
Pelancaran Ayam Penyet BEST di Alpha Angle
Pin it

Pelancaran Ayam Penyet BEST di Alpha Angle | Siapa suka makan ayam penyet, angkat tangan! Mimi pun suka makan ayam penyet tau. Kalau bulan puasa, waktu berbuka menu ayam penyet merupakan salah satu juadah pilihan Mimi. Ayam penyet memang sedapkan? Jadi, buat korang yang suka ayam penyet Mimi nak …

More>>
Cat Dinding Rumah dengan Cat Baru
Pin it

Cat Dinding Rumah dengan Cat Baru | Sekian lama plan nak cat rumah asyik tertangguh akhirnya menjadi juga. Suami Mimi beli cat masa 31 Ogos 2017 lepas balik dari Dataran Merdeka yang kononnya nak sambut Merdeka tu. Cat Dinding Rumah dengan Cat Baru Suami beli cat warna kelabu juga s…

More>>