Mimi Azirah
#MyTravelokaEscapade : Tokyo Destinasi Pilihan Untuk Familymoon
Pin it

Assalamualaikum dan haiπŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹ Korang tahu tak jika Mimi diberi peluang travel ke luar negara destinasi apa yang jadi pilihan utama Mimi untuk Familymoon ? Sudah tentulah Tokyo. Kenapa Tokyo? Mimi pilih Tokyo sebab Tokyo terkenal dengan tempat tempat pelancongan yang menarik. Selain daripada …

More>>
Friso Gold : Membekalkan Nutrisi Yang Menguatkan Anak Anak Dari Dalam
Pin it

Seminggu bercuti, duduk terperap dalam rumah memang sangat bosan tau korang. Tepu otak Mimi dibuatnya duduk dalam rumah. Jammed terus otak tak boleh berfikir. Bila semua kerja rumah dah siap buat apalagi nak buat selain daripada tidur kan? Jadi, daripada duduk terperap dalam rumah, lebih baik baw…

More>>
Tefal Manual Chopper | Memudahkan Tugas Di Dapur
Pin it

Assalamualaikum dan hai korang Sebagai seorang isteri dan Ummi kepada 3 orang anak, wajib tahu masak dan suka masak. Sebab apa Mimi cakap macam tuh? Dulu masa zaman anak dara a.k.a zaman belajar dulu Mimi tak suka masak tau. Kalau bab masak nih rasa lemah sendi sendi semua. Mimi tak suka masa…

More>>
Online Revolution 2016 | Box Of Joy Dari Lazada
Pin it

Assalamualaikum dan hai korang😊😊😊 Lazada merupakan satu web shopping online terkenal dan terkemuka yang menyediakan perkhidmatan jual beli secara online. Korang nak beli handphone, laptop, pendrive, beg, kasut, lampin pakai buang anak, barangan mekap semua ada dekat Lazada Malaysia okey. Ra…

More>>
Ibadah Akhir Zaman
Pin it

Assalamualaikum dan hai korang Rasanya korang mesti dapat teka apa yang dimaksudkan dengan ibadah akhir zaman. Yalah, dalam keadaan semasa yang berlaku sekarang nih terdapat "kebanyakan" orang suka show off amal ibadah yang mereka lakukan. Dulu jadi viral juga bila ada yang sharing …

More>>
Program "Mudah Kurus" Bersama Dr Malinda
Pin it

OBESITI adalah sejenis ‘penyakit’ dan masalah dunia moden. Ia hampir tidak wujud 50 tahun dahulu. Antara penyebab yang menyebabkan fenomena ‘Obesogenic’ adalah – Pemakanan yang tinggi karbohidrat terproses, makanan tinggi gula, nutrisi yang rendah dan kurang aktiviti fizikal. Obesiti adalah pe…

More>>