Mimi Azirah
Penyediaan sarapan yang mudah dan kreatif
Pin it

Assalamualaikum... Sesekali jadi kreatif bila sediakan sarapan...Anak anak confirm suka...Untuk sarapan pagi nih saya buat roti yang di dalamnya ada telur dan cheese..Untuk anak anak saya letak telur sahaja..Untuk diri sendiri plus cheese..Bila berat naik sila jangan complain ye Mimi..Hahaha... …

More>>
Resipi Jemput Jemput Roti Cheese
Pin it

Assalamualaikum.... Lately nih jarang benar saya dapat update blog..Maklum ajelah busy semendang aje kan...Takpelah walaupun jarang asalkan berupdate. In shaa Allah lepas nih akan update sentiasa tapi auto publish lah..Buat entry siap siap time malam..Blogwalking buat time malam....In shaa Allah …

More>>
Roti telur inti Cheese
Pin it

Assalamualaikum... Selamat Sabtuday korang!!!!Hari nih share dengan korang resipi ringkas dan sedap. YANG PALINGGG penting boleh buat korang cair..hehehe...Ala rasanya semua orang pernah buat kan tapi saya tetap jugak nak share resipi nih...Untungnya bila join satu group kat facebook yang suka sh…

More>>
Apa Itu Darah Bantal
Pin it

Ada sesiapa yang tahu apa itu darah bantal??Bila tengok keywords nih memang gelak ajelah...Tak pernah pulak saya dengar darah bantal..Ke korang pernah dengar apa darah bantal tuh??Serius memang saya tak pernah dengar. Memang ada erk..huhuhu...

More>>
Sotong Sumbat Pedas Masam Manis
Pin it

Selalunya kalau masak sotong mesti sotong masak kicap, sambal sotong, tom yam, masak lemak cili padi.. Semalam ubah selera pula..Buat sotong sumbat...Memang mabeles les les lah rasanya... Tengok gambar macam telur rebus masak sambal pun ada...Hakikatnya sotong sumbat yang bila dimasak nampak…

More>>
Handsock Pretty Zahra yang selesa
Pin it

Assalamualaikum... Rindu betul dengan blog pink saya nih...Dah dua hari dibiar bersawang..huhuhu...Nampak sangat busy..hehehe... Okeylah tak mahu cot cet cot cet panjang sangat...Kali nih saya nak review handsock yang selesa dan tidak ikut bentuk lengan... Macam saya memang pakai hands…

More>>