Mimi Azirah
Mama One Step Donut Outlet
Pin it

Boleh bersaing dengan Dunkins Donut dan Big Apple...Mama One Step Donut Outlet yang terletak di Kampung Sentosa,Seremban... Nih logo Mama One Stop Donut Outlet.... Nih donut nestum...Harga RM 1.80 Donut coklat RM 1.30 dan donut cheese RM 2.00...Ada macam macam jenis donut yang di…

More>>
Ambil darah di Klinik Kesihatan Seremban 2
Pin it

Semalam saya bawak Aina dan Auni pergi klinik...Tak lama pun tunggu turn terus jumpa doktor dan bagitahu Aina dah demam lima hari..Siang ok malam tak ok...So doktor decide suruh Aina ambil darah takut ada virus... Alhamdulillah sesi ambil darah berjalan dengan lancar sebab Aina bagi kerjasama…

More>>
(10 Days Challenge) Day 4 - 4 Books
Pin it

Sepatutnya entry diup kan semalam tapi disebabkan si kakak Aina demam so,adalah amat penting dahulukan anak..Cabaran kali nih pasal 4 buku yang saya suka...Ermmm 4 aje??Kenapa tak 10??Okey tamak...Jom tengok 4 koleksi buku yang saya suka... Saya rangkumkan sekali keempat empat buku dalam satu …

More>>
(10 Days Challenge) Day 3 - 3 Songs
Pin it

Hari nih dah masuk cabaran hari yang ketiga...Cabaran kali nih tentang tiga lagu...Lagu yang saya suka... Tiga lagu yang paling saya suka dengar ialah :- Ya Nabi Salam Alaik Lagu nasyid yang memang saya suka sangat sangat...Memuji Nabi Muhammad...Tak akan jemu punyalah.. Dengarlah Bin…

More>>
(10 Days Challenge) Day 2 - 2 Films
Pin it

Assalamualaikum... Maafkan saya semalam tak sempat nak up entry cabaran hari kedua yang saya join...Semalam sehari suntuk saya kat Bukit Aman attend meeting ABM..Entry semalam pun semua dah set autopublish awal awal...BW pun mana yang saya sempat... Okey okey jom tengok dua filem yang saya suka…

More>>
Pembalasan dosa yang disegerakan
Pin it

More>>