Mimi Azirah
Resipi Aiskrim - Homemade Choc Chips dan Chocolate Rice Ice Cream
Pin it

Resipi Aiskrim - Homemade Choc Chips dan Chocolate Rice Ice Cream | Bila anak anak suka makan aiskrim memang Mimi kena velajar nak buat aiskrim. Sebelum buat punyalah duk fikir aiskrim ni susah nak buat. Sekali dah buat, eh senang sangat nak buat aiskrim homemade ni kan.  Kali ni Mimi nak kon…

More>>
Resipi Nasi Goreng Tomyam
Pin it

Resipi Nasi Goreng Tomyam | Mimi dah janji nak share resipi dengan korang kan? Sorry lambat sikit up entry resipi nasi goreng. Faham faham sajalah bila berehat panjang ni. Sibuk bukna main lagi kan. Seperti dijanjikan, kali ini Mimi nak kongsi dengan semua resipi nasi goreng tomyam yang sangat m…

More>>
Resipi : Mee Sup Udang
Pin it

Hari Isnin lepas saya buat mee sup udang untuk jamu jiran saya yang nak datang beraya rumah kan...Sebelum masak saya akan tengok bahan yang ada kat rumah..So, bila dah tengok bahan bahan yang saya decide buat mee sup udang ajelah...Senang dan ringkas... Gambar sambal cili kicap takde la...Te…

More>>
Iftar di rumah mama kali ke 3 dan sambut hari lahir ayah ke 56
Pin it

Sabtu lepas saya adik beradik,incik hubby,adik ipar dan mama pakat pakat nak sambut birthday ayah...So, juadah iftar hari tuh kitorang makan kuih muih aje..Lepas buka puasa dan solat, saya, incik hubby dan adik ipar terus keluar. Mula mula kitorang singgah Sate Kajang Hj Samuri order 30 cucuk sate…

More>>
Doa Elak Dirogol
Pin it

More>>
Semakan Keputusan Temuduga Penolong Pegawai Tadbir N27
Pin it

Assalamualaikum... Pengumuman penting untuk mereka yang telah pun selamat menjalani temuduga jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27.. Tarikh asal keputusan temuduga ialah 29 Julai 2013 dan ditunda ke tarikh yang dimaklumkan seperti di atas..Harap maklum ye korang....

More>>