Mimi Azirah
Bakal muncul di AKW Zamzarina TV1, esok Ahad 17 Jun 2012 jam 3.00 petang
Pin it

Alhamdulillah, blog PU berpeluang muncul di AKW Zamzarina TV1, esok Ahad jam 3.00 petang . Terima kasih kak Fieda sebab tag PU kat FB...Kalau kak Fieda tak tag PU, confirm PU tak tahu..hehehe... Rasa berdebar debar pulak hati PU nih....Walaupun tuan punya blog tak dapat masuk tv tapi blog…

More>>
Makan makan @ Cowboy Place
Pin it

Semalam macam biasa lah kan, balik dari kerja singgah rumah mama kejap....Lepak punya lepak sampai maghrib...PU baru nak balik rumah, sekali adik PU yang second ajak makan kat Cowboy Place. Dia belanja makan. PU mula mula malas nak pergi sebab penat, yelah kan balik kerja terus singgah rumah mama.…

More>>
Suami biasa vs Suami luar biasa
Pin it

Korang nampak tak tulisan tuh???Kalau tak nampak ce klik pic untuk tumbesaran yang sihat ye..

More>>
Ikut jejak langkah blogger blogger lain...Apa Kata Wanita Zamzarina TV1 promosi blog korang
Pin it

Salam peeps!!! Sedikit info mengenai rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina Masa & Hari : 3.00 pm - 4.00 pm (Ahad)                                               1.00 pm - 2.00 pm (Jumaat - Ulangan)         Bersiaran secara langsung di TV1 dan siaran ulangan di TV2 Hah...rasany…

More>>
Pertandingan bowling warga BAKA Kontinjen N.Sembilan 2012
Pin it

Salam peeps!!! Petang semalam, office PU ada pertandingan bowling di Ampang Bowl Seremban Parade...Acara yang sepatutnya bermula 2.30 petang terpaksa ditunda ke jam 3.00 petang sebab ada beberapa masalah teknikal...Actually aktiviti bowling nih merupakan aktiviti tahunan program BAKA tempat P…

More>>

Untuk perkongsian bersama kawan kawan blogger yang lain... Rasulullah S.A.W telah bersabda bahwa,, "Malaikat Jibril, Mikail, Israfil dan Izrail A.S. telah berkata kepadaku. Berkata Jibril A.S. : "Wahai Rasulullah, barang siapa yang membaca  selawat ke atasmu tiap-tiap hari sebanyak…

More>>