Mimi Azirah

PU nak share dengan kawan kawan info yang sangat bagus...Mana la tahu one day nanti anak anak atau saudara mara tanya tentang nih, at least korang boleh jawabkan.... Kesemua wanita yang pernah menjadi ister Nabi Muhammad S.A.W adalah 11 orang iaitu : 1. Khadijah binti Khuwailid 2. Sauda…

More>>
Rahsia Surah Al-Kauthsar
Pin it

Jom bersama sama baca keistimewaan dan rahsia surah Al-Kauthsar.... Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan di Makkah dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini diperbuat daripada batu permata nan indah dan cantik. Rasanya lebih manis daripada madu, w ar…

More>>

I was a foolish little child Crazy things I used to do And all the pain I put you through Mama now I’m here for you For all the times I made you cry The days I told you lies Now it’s time for you to rise For all the things you sacrificed Oooh If I could turn back time rewind If I could make it…

More>>
HALAL vs HARAM
Pin it

Halal dan Haram bukan sekadar pada makanan........................ “Bergomolan dengan babi (khinzir) itu adalah lebih baik berbanding dengan bersentuhan (secara sengaja) dengan wanita yang bukan mahram.” Riwayat Ibnu Majah. klik untuk tumbesaran yang sihat!!! Renung renungkan da…

More>>
Semak keputusan MUET | Pendaftaran MUET
Pin it

Bagi calon calon MUET yang dah menduduki peperiksaan tersebut pada bulan Mac 2012 , keputusan MUET akan diumumkan pada 26 April 2012 . Semakan keputusan boleh dibuat melalui SMS mulai 12:01 pagi, 26 April 2012 dan online jam 9:00 pagi 26 April 2012 SMS: Taip MUET RESULT (No. K/P) dan hanta…

More>>
Kubur HARAM!!!!
Pin it

Suspennya tajuk kat atas nih...ada ke kubur haram????erm......jom baca apa yang dimaksudkan dengan kubur haram... Hakikat yang tak dapat ditolak, pusara ini memang sangat cantik. Malah teramat-amat cantik. Tentu ada antara kalian yang terniat nak ada kubur macam ni bila dah K.O nanti. Tap…

More>>