Mimi Azirah
Showing posts with the label Sunway PyramidShow All
Perjalanan ke Sunway Pyramid (Part 2)
Pin it

.......sambungan part 1 Sampai jer kat parking, kitorang bergegas ke lif dan pergi ke tingkat LG...Bila dah sampai tuh, kitorang berpusing pusing cari tempat yang dimaksudkan. PU tanya la ada sorang kakak nih tapi dia tak tahu. PU tanya ada seorang amoi tuh, dia cakap Blue Atrium kat depan lagi. …

More>>

Seperti yang PU bagitau kat entry sebelum nih, PU menang contest InnerShine . Dengan rasa keterujaan nak jumpa Maya Karin punya pasal PU beranikan diri drive pergi Sunway Pyramid. Terus terang PU belum pernah drive sampai ke sana tau. Macam biasa pagi Sabtu tuh PU bangun pagi buat sarapan untuk a…

More>>