Mimi Azirah
Showing posts with the label Happy BirthdayShow All
@ Ian's Birthday Party | Son of the vogue blogger
Pin it

Semalam PU bawak anak anak pergi rumah sorang blogger nih sempena sambutan hari jadi anaknya ke 6 tahun. PU sampai lebih kurang jam 3.40 petang. Actually acara bermula jam 2.00 petang tapi PU sampai lewat sebab dua beradik nih buat perangai pulak. Yang sorang nak tidur yang lagi sorang sibuk naik m…

More>>
Selamat Hari Lahir yang ke 2 tahun NUR AINA ZAHIRAH
Pin it

Hari nih genaplah dua tahun umur anak dara sulung PU, Aina. Alhamdulillah ALLAH beri kesempatan kat PU tengok Aina membesar depan mata. Syukur, Aina membesar dengan sempurna dan sihat. Semakin lama semakin terserlah kegarangan dan kenakalan dia. Kalau PU marah dia confirm dia akan pukul PU....…

More>>

Entry yang hampir hampir basi kot sebab dah lepas 3 hari  baru nak post entry pasal birthday incik hubby. Al maklum ajelah CNY kan....PU nak cuti jugak kan.....So, blog nih bersawang dalam beberapa hari nih sebab tahap kemalasan nak update blog agak tinggi... Apa yang istimewa sambutan birthday…

More>>
Happy Birthday to ME!!!
Pin it

Alhamdullillah... Hari ini PU masih diberi peluang bernafas di bumi ALLAH ini. PU masih diberi kesempatan bersama sama incik hubby dan anak anak untuk terus menghirup udara segar mengecapi nikmat hidup ini. Syukur, bertambah setahun lagi umur PU dan itu menunjukkan bertambah lagi la tanggungjaw…

More>>