Isi Masa Lapang dengan Game Online

Isi Masa Lapang dengan Game Online

Isi Masa Lapang dengan Game Online | Hai semua! Nampaknya PKP bersambung lagi. Bila bersambung lagi, memang mereputlah duduk di rumah.

Bila banyak masa di rumah ni memang banyak aktiviti boleh dilakukan dengan anak anak kan. Kena lakukan aktiviti untuk elakkan anak anak bosan duduk di rumah. Nak main di luar memang tak boleh sebab pandemik Covid-19 yang masih berleluasa. Kenalah berkorban masa bermain di luar rumah. 

Untuk elakkan anak anak bosan, Mimi ajak anak anak isi masa lapang dengan game online. Mimi pun tak ketinggalan cuba game online yang ada. Memang nostalgia betul main game online ni. Jadi leka terus.



Banyak jenis dan pilihan game online yang ada tau korang. Pilih saja mengikut kategori game yang korang nak main.





Antara game online yang ada. Semua best best. Memang tak jemu tau. Anak anak pun suka. Antara game online yang anak anak suka Tank Wars, Space Adventure Ball dan banyak lagi. Sampai berebut rebut nak main. 

Mimi sendiri suka main game kategori memory, arcade, pinball dan pixel. Boleh dikatakan semua game online yang Mimi dan anak anak main ni mengimbau kembali kenangan Mimi main semua game ni semasa sekolah dulu. Memang leka main tak ingat nak makan. 






Ada 200 game onlime yang ada boleh korang main bersama dengan keluarga. Yang penting game online di sini memang bagus dan menguji minda. 

Nak main lebih banyak lagi game online? Korang layari je plays.org. Memang macam macam pilihan game online yang ada. 


4 Comments

  1. best main game isi masa lapang ni

    ReplyDelete
  2. anak-anak akak pun suka maim game online kat sini mimi..

    ReplyDelete
  3. Hans suka main The Siege tu
    paling tinggi level 91 jer mampu
    hahahaah

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Syu BW tambah rakan kenalan.Jemput singgah blog Syu @ https://www.syuderis.com/
    Game dalam plays.org ni semua best2!!Syu dah main dah!!

    ReplyDelete

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
💜In shaa Allah kunjungan anda akan dibalas💜

Lots of 💖
Mimie