Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap

Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap

Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap |Bila ada baby ni, benda paling penting dan wajib ada ialah sling wrap!! Takkan nak dukung baby macam tu saja kan. Lenguh tangan sakit bahu! 

Kalau anak sebelum ni Mimi beli baby carrier saja tapi untuk anak bongsu ni Mimi nak cuba sling wrap pulak. Tengok kawan kawan pakai nampak mudah dan senang. Senang  nak pakai bila pergi mana mana, tak ada letih sangat dukung baby.



Cepat cepatlah Mimi recce dekat Shopee sling wrap. Cari punya cari Mimi terjatuh suka nak beli Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap. 

Sebab apa Mimi berkenan nak beli Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap ni? Sebab ia mempunyai 4 fungsi tau. 



1) Baby Carrier - Kalau baby dah besar tak payah baringkan, baby dah boleh duduk sebab ia berfungsi sebagai carrier jugak. Jangan risau baby jatuh ke apa sebab ciri ciri yang ada pada sling wrap ni sangat terjamin keselematannya. 

2) Sling wrap - hah ni sesuai untuk baby yang masih kecil antara newborn hingga 3 bulan. Mimi masih guna fungsi sling wrap ni sebab anak Mimi spesis kecil. Memang baringkan dia sajalah. Senang bawa lena je dia tidur. 

3) Nursing cover - Nak susukan anak di khalayak ramai pun tak kisah sebab ia juga berfungsi sebagai nursing cover. Memang tertutup tak perlu risau terdedah bila baby menyusu. 

4) Stroller cloth - Kalau ada guna stroller, bawa baby keluar jalan jalan nak lindung baby dari panas terik matahari guna saja Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap sebagai stroller cloth. 

Sumber : babelovey.my


Sebab itu Mimi decide nak beli 
Baby Carrier Newborn Nursing Towel Four Seasons Baby Sling Wrap ni! 4 dalam 1. Nak pakai pun senang tak susah mana. Harga pun murah saja korang. Terlebih jimat!

Kalau korang nak juga sling wrap jenis yang Mimi beli ni, cari kat Shopee boleh search kedai online babelovey.my. Bukan sling wrap saja dijual, ada juga barangan baby yang lain. Yang penting harga murah dan berpatutan. 

19 Comments

  1. Wah! 4 dalam satu rupanya memang pilihan yang bijak.

    ReplyDelete
  2. okey, take note on this mimi..hehe..mana tau akak nak cari nanti..hehe

    ReplyDelete
  3. wah, selesa la baby baru nanti, mimi :)
    semua ni is so best kan. beli brg utk baby. love it.
    malangnya, baby aida dah besar :) ha ha ha ha...
    da berlari melompat sendiri dah. tak payah dah pakai carrier :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  4. Nice product. Tringat zaman dulu2 ibu2 or bibik2 selalu ikat kain batik utk dokong baby. Innovative la siapa yg cipta product nie. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  5. Bagusnya ada 4 fungsi. Senang kalau outing. Bawak carrier ni je. Nak pon menyusu senang

    ReplyDelete
  6. mmg penting, akk ada banyak sling juga. nk let go ..

    ReplyDelete
  7. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    ReplyDelete
  8. Thanks for sharing. Will share this with my friends who have baby

    ReplyDelete
  9. jimat sangat kalau guna nursing cover Nursing Towel Four Seasons ni! Tak payah nak angkut banyak barang kalau nak pergi mana-mana. Memudahkan parents

    ReplyDelete
  10. menarik, boleh guna 4 dalam satu. sesuai sangat kalu bagi hadiah untuk ibu baru lepas bersalin

    ReplyDelete
  11. Serius comel baby sling wrap nie.. adik AM dok cari2 aritu katanya senang nak gendong anak bila nak keluar jenjalan.. boleh la AM sarankan yg mimi guna nie

    ReplyDelete
  12. Kita tak pandai bab2 ni. Sekadar menambah ilmi, boleh i kongsikan pada rakan-rakan. Kalau beli mestilah yng ada byk kelebihan kann.

    ReplyDelete
  13. Aduhhh comei2 pulak tgok barang2 dia ni. Zaman sis dulu mana ada semua ni. Skrg tunggu cucu le utk merasa..hehehe

    ReplyDelete
  14. Bagus sangat as benda ni ada banyak function rather than just a baby sling. Jimat space jimat time mommy!

    ReplyDelete
  15. Tula plan nak beli jugak sling wrap sbb baby carrier tu besar mcm xsuai nak pakai baby newborn. Hehe. Nk nyusu pon senangkan.

    ReplyDelete
  16. eh macam menarik je ni. iza pun ingat nak cari wrap baby untuk baby yang coming soon. dulu tak pakai sebab iza kerja. ni duduk rumah kot sambil2 masak tu blh pakai.

    ReplyDelete
  17. Ooo banyak fungsinya.. best je.. takde la terhad kepada mendukung je kan. Saya ada baby carrier tapi kejap je pakai. Huhu.

    ReplyDelete
  18. dulu masa naka pertama, nad takambilpeduli pasal nurisng cover..dh tau mcm mne bila keluar, masuk anak kedua teru sbeli..haha..nak susukan anak pun mudah

    ReplyDelete
  19. Memang nak cari benda ni, bukan untuk I tau tapi for my cousin yang nak bersalin this coming April.

    ReplyDelete

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
💜In shaa Allah kunjungan anda akan dibalas💜

Lots of 💖
Mimie