Most Recent

Tuesday, February 11, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends | Memandangkan baby tengah sedap tidur, Mimi curi masa blogwalking blog kawan kawna yang lain dan join giveaway yang dianjurkan. Salah satu giveaway yang Mimi join hari ni ialah giveaway yang dianjurkan oleh kak Adda blogger Mamapipie. Korang yang belum join tu apa kata join cepat cepat giveaway ni. Jom baca syarat syarat giveaway.


Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.






Giveaway Wang Tunai Mamapipie







Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends



  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..


  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Untuk giveaway kali ini Mimi tag 3 kawan blogger untuk join iaitu Ana Suhana, Aina dan Kak Sue


18 comments:

  1. nak join la jugak. Moga rezki awk juga dlm bercontest

    ReplyDelete
  2. tq mimie support GA akak.. good luck ye

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. goodluck sis mimi dari GA yang sama :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  5. All the best mimi. ^^

    Aien singgah dari GA yang sama. :)

    ReplyDelete
  6. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  8. goodluck,singgah dari GA sama :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

    ReplyDelete
  9. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.