Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #35 Blog Mialiana.com

Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #35 Blog Mialiana.com

Terpilih Sebagai Salah Seorang Pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #35 Blog Mialiana.com | Assalamualaikum. Hai semua! Alhamdulillah rezeki penutup 2019. Walaupun tak menang apa apa hadiah tapi tetap juga dipilih sebagai pemenang.

Baru baru ni Mimi join satu segmen bloglist yang dianjurkan blogger Mialiana.com. Banyak juga kelebihan kalau blog kita ada dalam senarai bloglist blogger lain, betul tak?  Sebab tu Mimi join segmen yang dianjurkan blogger Mialiana.com.

Mimi peserta no 3

Yeay no 3 terpilih dalam cabutan bertuah

Mimi dah masukkan blog Mialiana.com dalam bloglist
Korang yang join segmen ni dan nak semak senarai pemenang boleh klik link ni https://www.mialiana.com/2019/12/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

7 Comments

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
๐Ÿ’œIn shaa Allah kunjungan anda akan dibalas๐Ÿ’œ

Lots of ๐Ÿ’–
Mimie