Mimi Azirah
Showing posts from October, 2019Show All
Dominos Malaysia Signature Dishes : Quattro Beef, Quattro Chic Dan Vegie Quattro
Pin it

Dominos Malaysia Signature Dishes : Quattro Beef, Quattro Chic Dan Vegie Quattro | Hai semua! Siapa peminat Dominos angkat tangan? Mimi dan anak anak memang peminat Dominos Malaysia tau sebab roti pizzanya yang lembut dan topping yang banyak. Kalau pesan waktu pagi, bila simpan sampai ke petang …

More>>
5 Sebab Kenapa Contact Lens Brand Barbie Eyesland Jadi Pilihan
Pin it

5 Sebab Kenapa Contact Lens Brand Barbie Eyesland Jadi Pilihan | Hai semua! Mana yang kenal seorang Mimi memang tahulah Mimi memang rabun jauh. Mimi mula pakai cermin mata selepas dah bekerja. Mungkin kerja terlalu mengadap komputer tu yang jadi punca rabun. Mimi dapat detect rabun jauh masa bua…

More>>
5 Teknik Minum Air Gula Yang Berkesan
Pin it

5 Teknik Minum Air Gula Yang Berkesan | Setiap kali mengandung, ibu ibu takkan terlepas daripada minum air gula atau lebih dikenali MGTT. Setiap kali mengandung memang rasa seronok dan teruja tapi bila mengenangkan kena MGTT tu kan terus lemah segala sendi. Hahaha spesis memang menyampah betul na…

More>>
Cara Pengiraan Usia Bayi Dalam Kandungan
Pin it

Cara Pengiraan Usia Bayi Dalam Kandungan | Bila dah mengandung ni salah satu benda penting yang perlu ibu ibu ambil tahu ialah usia bayi dalam kandungan. Bila jalan sana sini terserempak dengan orang yang dikenali mesti diorang akan tanya dah berapa bulan. Takkan tanya berapa minggu. Betul tak? …

More>>
Kedai Baiki TV Murah di Seremban
Pin it

Kedai Baiki TV Murah di Seremban | Minggu lepas TV di rumah buat hal pulak. Anak anak on saja tv boleh tengok sekejap saja lepas tu TV tu keluarkan bunyi nyaring. Dua hari berturut-turut jadi benda yang sama. Penyudahnya Mimi suruh anak anak off sahaja tv tu jangan tengok lagi. Memang sah rosak…

More>>
Team AFY haniff Mewangikan Rumah Ronald McDonald di HUSM Kubang Kerian
Pin it

Team AFY haniff Mewangikan Rumah Ronald McDonald di HUSM Kubang Kerian | Hai semua! Korang pernah dengar tak mengenai AFY haniff? Mesti tak pernah dengar kan? Kalau tak pernah, Mimi akan kongsi dengan korang mengenai AFY haniff. AFY haniff Group (M) Sdn Bhd telah diasaskan dan diperbadankan di Ma…

More>>
Positif Hamil? 6 Perkara Ini Perlu Dilakukan Setelah Positif Hamil
Pin it

Positif Hamil? 6 Perkara Ini Perlu Dilakukan Setelah Postif Hamil | Setiap pasangan yang sudah mendirikan rumahtangga pasti inginkan zurait sebagai pengikat kasih sayang antara mereka selain daripada menceriakan suasana rumahtangga. Bila period tak datang, kita yang sebagai isteri mesti tak sab…

More>>