Thursday, April 11, 2019

COS.W MY REAL SKIN FACIAL MASK VITAMIN C

COS.W MY REAL SKIN FACIAL MASK VITAMIN C | Hai semua! Bab kecantikan kulit memang semua akan alert kan. Siapa yang tak nak kulit cantik dan sihat kan. Mimi pun nak kulit cantik dan sihat. Walaupun dulu tak jaga sangat tapi bila dah ada kesedaran betapa pentingnya jaga kulit muka untuk lebih yakin dan berpenampilan menarik kenalah jaga betul betul.

Salah satu produk skincare yang Mimi suka ialah mask. Sekarang ni memang gila beli dan kumpul mask. Selain daripada mask, Mimi pun suka serum. Dua dua memang penting lah. So ,baru baru ni Mimi beli Cos.W My Real Skin Facial Mask Vitamin C. Malam tadi dah pakai mask ni.



COS.W MY REAL SKIN FACIAL MASK VITAMIN C

Cos.W My Real Skin Favial Mask Vitamin C ialah mask yang sihat dan untuk kegunaan harian dengan tahap hijau EWG yang sangat sesuai dengan keadaan kulit muka kita setiap hari.



Kebaikan memakai mask Cos .W ni ialah :-

1) tahap hijau EWG  - ia terdiri dari bahan bahan yang selamat dengan tahap hijau EWG

2) mempunyai tensel pelekat yang kuat dan lembaran cupra

3) 16 pilihan yang boleh digunakan bergantung kepada masalah kulit muka.



Pamerkan kecantikan kulit muka dari dalam setiap hari dengan Cos.W My Real Skin Facial Mask Vitamin C di mana ia terdiri dari bahan bahan yang ringan dan selamat.

Vitamin C yang terkandung pada mask ni mampu mencerahkan kulit, memyuburkan dan menegangkan kulit muka. Mask ni lembut tau korang . Tak licin dan tak kasar, ringan,  selesa dan sangat sesuai untuk kulit sensitif.



CARA MENGGUNAKAN COS.W MY REAL SKIN FACIAL MASK VITAMIN C

Bersihkan muka dan pastikan kulit muka dalam keadaan kering. Pakai mask selama 15-20 minit. Cukup masa tanggalkan mask dan sapu moisturizer yang ada pada seluruh muka.


Pakai mask ni tak rasa macam pakai mask pun sebab ia ringan sangat pada muka. Sementara nak tunggu 20 minit tu sempat lagi Mimi tertidur tau korang. Hahaha teruk betul perangai kan. Rasa nak buat perangai selamba badak je pergi mana mana pakai mask ni. Kisah pula orang tengok kan...

Harga untuk sekeping mask ni ialah RM2. Kalau korang nak beli mask ni boleh klik link ni terus https://my.althea.kr/my-real-skin-facial-mask-1-sheet

30 comments:

  1. Serius RM2 je. Murahnya. Ni memang berbaloi kalau borong banyak banyak sekali kan. Dah lah dah lama saya tak pakai mask ni.

    ReplyDelete
  2. Kita geng bila masuk bab mask dan serum. Nak try lah mask COsw ni pula nanti.

    ReplyDelete
  3. wow murahnya harga mask just rm2..tgok dia pnye moist tu mesti seronok je pakai memalam..nati nak order jgklah..nak borong terus bebyk..😆

    ReplyDelete
  4. Nieyl sukaaaa mask....
    Setiap minggu akan pakai...
    kalau stress pun nieyl pakai..kekekeke

    ReplyDelete
  5. TB ada beli juga mask yang macam ni tapi tak ingat.. lemon ke Aloe Vera.. huhu.. tapi best guna sebab rasa sejuk je muka.. TB memang hantu mask sekarang ni.. suka kumpul dan guna..

    ReplyDelete
  6. Wah banyak juga sampai ada 16 jenis pilihan. Memang ada beza kalau amalkan pemakaian mask. Memang skin akan lebih hidrat. Looking forward to try this out.

    ReplyDelete
  7. nipisnya mask diaa...mesti sejuk berangin je kan muka lepas pakai...

    ReplyDelete
  8. nak pakai mask ni kena rajin hahaha..kdg2 tu berbulan2 tak bermask..aduhh mulalak kulit keluar mcm2 masalahkan..walau malas sekali pun kulit muka kena jaga kan..manjakan lah kulit muka tu..bior berseri2

    ReplyDelete
  9. Murni pon suka pakai mask..tapi nampak mask yang mimi pakai ni nipis dan ringan..macam sedap jer pakai..nak try beli jugak laa..

    ReplyDelete
  10. Murahnya, zira pernah beli sekeping rm3 lebih. Boleh la try nanti yang ni pula

    ReplyDelete
  11. Syoknya manja2 kan kulit pakai mask macam ni. Kdg2 suka gak buat kat rumah, time anak-anak tido je la boleh pun. Hehe

    ReplyDelete
  12. bestkan pakai mask ...ada tips katanya nak kulit cam ala22 korea kena pakai mask 2 hari sekali ....adoii tinggi jugak eh bajet nak cantik....tapi dapat seminggu 2 klai pun ok kot ...kikikiki

    ReplyDelete
  13. Rajinnye mimi pakai mask.. Lea paling malas nk pakai mask.. hehe.. tp klu dtg rajin tu memang hari² nk pakai,

    ReplyDelete
  14. macam menarik. sesuai untuk lelaki jugak ke? kalau sesuai, mcm nak try. tak eprnah try lagi facial mask. :) sekali sekala mencuba benda baru

    ReplyDelete
  15. Ros pun suka pakai mask. setakat ni, tak pernah cuba lagi brand ni .bolehlah tengok kat website Althea nanti..

    ReplyDelete
  16. Memang best bila manjakan kulit muka dengan mask ni. Rasa sejuk dan nyaman je. Lagi-lagi musim panas sekarang ni, nikmat betul bila pakai mask hehe

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  17. Waaa.. Dari Althea jugak ke.. Kita ni pun muka kadang kulit kering la. Tiba tiba naik jerawat la.. Rasa macam nak pakai mask juga la. Sebab kulit boleh moist balik kut kan..

    ReplyDelete
  18. wah makin cantik berseri lepas pakai mask ni. BBL seminggu sekali wajib rest muka pakai mask sebab boleh rehatkan diri ala spa walaupun dalam bilik rumah. nanti boleh beli satu nak cuba

    ReplyDelete
  19. Rm2 murah tu.. Kalau vitamin c mmg elok untuk muka.. Mesti muka lmbut lepas pakai.. Nak cubala.. Belum tebus lagi reward ni

    ReplyDelete
  20. Murah jer harga mask ni kan. Dua ringgit jer. Lepas tu kaya dengan vitamin c which is bagus untuk kulit terutama bahagian muka

    ReplyDelete
  21. Emi pun jenis yg suka beli mask. Pantanh nampak la pendek kata. Tp jenama ni emi belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  22. rm2 je? murahnya. emi pun nak beli jugak la nanti kat althea, buat stok.

    ReplyDelete
  23. Bestnya pakai face mask. Hehehe. Fav ruby pakai face mask ni sebab mudah. Hehe

    ReplyDelete
  24. I memang suka face mask macam ni, setiap malam i will apply one.

    ReplyDelete
  25. 20 minit pakai mask memang heaven sangat bila tido. Kadang2 boleh tertidur berjam tau! But waaaaa 2 hengget sekeping murah lahhhh!

    ReplyDelete
  26. okey, masuk dalam bakul kat Althea..#terpengaruh ngan dak mimi punya pasal..haha

    ReplyDelete
  27. Sis pun suka pakai masker, mcm2 dah sis pakai termasuk ada yg vit c punya, cuma bukan brand ni le. Lepas pakai sedap je rasa kulit wajah. Nanti dh habis masker yg kat rumah ni boleh lah sis cuba yv ni pulak

    ReplyDelete
  28. I really this kind of thing facial mall sheets.. so moisture and for to our face

    ReplyDelete
  29. Pernah pakai mask ni.. Best sedap je pakai kat muka...harga murah tapi mmg superbbb...original dr korea

    ReplyDelete
  30. Nampak macam menarik ni. Nnti nak cuba beli dan pakai la. Belum ernah cuba lagi jenama ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.