Mimi Azirah
Showing posts from September, 2018Show All
Domino’s Spreads Love   with Free Extra Cheese For All Pizzas!
Pin it

Cheese, cheese and more cheese! And the best part is, it’s for free! Domino’s Pizza is splurging on giving free extra cheese for all pizzas to all its customers. It is no secret that Cheese is the key ingredient to pizzas as it brings together all the flavors of the pizza toppings. Known…

More>>
Makan Malam di D' Garden S2 Bersama Keluarga
Pin it

Hai semua! Semalam Mimi dan keluarga MAKAN MALAM DI D' GARDEN S2 . Sebelum tu kitorang pergi Rantau dulu sebab suami nak recce jalan sebelum pergi bawa bos. Balik dari Rantau, anak anak request nak makan kat luar tak nak makan dekat rumah. Diorang nak makan sate tapi kedai yang kitorang pe…

More>>
CAROUSELL PARTNERS BOOST E-WALLET, POSTCO, TO DELIVER A MORE CONVENIENT EXPERIENCE TO MALAYSIANS
Pin it

Strategic partnerships with payment and logistics providers underline the company’s commitment to Malaysia. Carousell Malaysia, one of the world’s largest and fastest growing classifieds marketplace is making it even easier to buy and sell on the marketplace. Carousell has teamed up with strat…

More>>
THE BEST FLOWER DELIVERY SERVICE IN NEGERI SEMBILAN
Pin it

Hai semua!  Cuaca pagi sejuk macam ni bila duduk termenung tiba tiba teringat pula kenangan masa konvokesyen dulu. Masa tu konvokesyen dekat UiTM Shah Alam. Bercerita pasal konvo,  Mimi ingat lagi masa tu masing masing tak cukup tangan nak pegang flower bouquet tau. Ingat lagi time tu Mimi dap…

More>>
WD-40® menambah 5 lagi Siri Kepakarannya!
Pin it

Kita semua sedia maklum bahawa setiap tugas yang berlainan memerlukan peralatan yang berbeza. Hal ini terjadi bagi beberapa pekerjaan yang sukar atau rumit, yang mana memerlukan produk yang direka khusus untuk penggunaan tertentu.  Menyedari perkara ini, WD-40® memperkenalkan barisan pro…

More>>
Makan Makan Sempena Persaraan Pembantu Operasi
Pin it

Hai semua!  Cuti panjang ni pergi jalan jalan kat mana? Mimi time cuti duduk rumah je,  mereput. Hahaha.. Time cuti nak keluar ni bercinta betul sebab confirm jalan jammed kan. Memang ada plan nak jalan jalan tapi bukan time cuti. Bila duduk rumah saja nak update blog pun malas.  Tapi hari ni …

More>>
Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Pin it

Hai semua! Jom join giveaway yang blogger Ana Suhana anjurkan. Haduah best best tau.  Klik banner untuk join Hadiah hadiah yang bakal dimenangi seperti di bawah : Hadiah pemenang pertama : SAFI DERMASAFE Hadiah pemenang kedua : DR.Jou Six Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask …

More>>
Menu Makan Tengahari Hari Ini
Pin it

Hai semua!  Ada yang dah start kerja hari ni ke? Yela cuti lama kan. Mimi still cuti lagi. Selasa minggu depan baru start kerja. Bila cuti lama ni jadi surirumah sepenuh masa lah kan.  Bila duduk rumah macam biasalah kemas rumah, sapu lantai,  basuh pinggan dan memasak. Cerita pasal memasa…

More>>
LIRIK LAGU KATA CINTA AFIF SOLA OST DRAMA CINTA TIADA GANTI
Pin it

Hai korang!  Selamat bercuti semua. Sakan masing masing berjalan jalan dengan family kan. Yela musim cuti sekolah kan. Mimi time cuti sekolah mereput saja dekat rumah. Kemas,  masak,  marathon drama dan movie. Hah,  bercerita pasal drama dan movie ada yang tonton drama adaptasi drama Filipina …

More>>
#MYCYBERSALE SHOPPING SPREE ON CAROUSELL
Pin it

Malaysians can now embark on a shopping spree  in conjunction with the MYCyberSale 2018. Happening from 3 September 2018 to 7 September 2018, buyers can stretch their Ringgit for amazing deals on Carousell, one of the world’s largest and fastest growing classifieds marketplace. The five-…

More>>
Kejohanan Golf Amal RMHC raih RM440,000 untuk pembinaan Rumah Ronald McDonald di Hospital Universiti Sains Malaysia
Pin it

Sumbangan tambahan berupa wang tunai dan barangan dari rakan-rakan perniagaan dan orang ramai disalurkan untuk mengumpul sasaran dana sebanyak RM4 juta Kejohanan Golf Amal Persatuan Kebajikan Ronald McDonald (RMHC) telah berjaya meraih RM440,000 untuk pembinaan Rumah Ronald McDonald baharu di …

More>>
Makan Boat Noodle di Seremban Gateway
Pin it

MAKAN BOAT NOODLE DI SEREMBAN GATEWAY | 2 minggu lepas Mimi dan officemate pergi tengok wayang di Palm Mall. Kitorang dah lama plan nak tengok wayang filem The Meg. Lepas habis tengok wayang,  kami decide nak makan pula.  So, kami decide pergi Seremban Getaway yang berhampiran dengan Palm Mal…

More>>