Tuesday, July 24, 2018

TAMPIL CANTIK BERGAYA DENGAN KOLEKSI KASUT DARI FSJSHOES.COM

Tampil Cantik Bergaya Dengan Koleksi Kasut Dari FSJshoes.com | Hai semua! Mimi percaya kita sebagai kaum wanita yang berkerjaya amat mementingkan penampilan diri bila berhadapan dengan orang ramai. Yang surirumah pun mesti nak nampak bergaya bila keluar bersiar-siar kan. Bukan senang tau nak pastikan penampilan kita kelihatan cantik dan bergaya sentiasa. Pemilihan baju,  handbag dan kasut kenalah betul dan sesuai. Bercerita mengenai kasut,  Mimi nak share dengan semua mengenai koleksi kasut yang boleh digayakan ketika majlis formal mahupun kasual. Kita boleh tampil cantik bergaya dengan koleksi kasut dari FSJshoes.com.

TAMPIL CANTIK BERGAYA DENGAN KOLEKSI KASUT DARI FSJSHOES. COM



Mesti ada yang tertanya tanya apa itu FSJshoes.com kan? FSJshoe.com merupakan satu laman web yang menjual pelbagai design,  warna dan saiz kasut yang up to date.  Dilancarkan pada tahun 1998, FSJ atau lebih dikenali sebagai Funny She Jill merupakan satu jenama kasut yang diselaraskan dengan fesyen antarabangsa,  di mana ia menampilkan rekaan fesyen yang mengagumkan dengan harya yang berpatutan. FSJ sendiri membawa maksud rekaan yang "Inovasi" atau "Cabaran" di mana ia melambangkan karakter hidup wanita moden yang sangat mementingkan fesyen dan penampilan muda remaja. 

Matlamat utama FSJ ialah membantu kaum wanita merealisasikan impian fesyen mereka di samping menitikberatkan kualiti. 

Dah tahu serba sedikit mengenai FSJ kan?  Sekarang jom cuci mata tengok koleksi kasut yang ada di FSJ. antara koleksi yang ada di FSJ ialah block heels, flats dan sandals. 




Banyak lagi koleksi yang ada tau, boleh saja nak pilih kasut yang jenis nude block heels dan black block heels.

Cantik cantik kan deaign kasut dari FSJ ni. Rambang mata dibuatnya. Ada beberapa yang Mimi dah berkenan tau. Sesuai untuk dipakai kalau ada majlis formal di pejabat nanti. Kasut untuk dipakai waktu bersiar siar pun ada.  






Sebelum Mimi terlupa, jika nak buat pembelian bayaran boleh dibuat melalui Paypal. Yang tak ada akaun Paypal boleh create satu akaun,  senang saja nak create.  Sekarang ni Paypal boleh download di Play Store/Apple Store. 

Kalau berkenan,  boleh saja terus klik banner FSJshoes yang ada di tepi side bar blog Mimi ni, lagi mudah terus link ke web fsjshoes. 

Maklumat lanjut mengenai fsjshoes.com seperti berikut :

Email : 
support@fsjshoes.com

Waktu bekerja :
Isnin - Ahad
10am - 4pm


Facebook :


36 comments:

  1. cantik lah mimi, ada sales pulak tu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh cantik² harga pun berpatutan. Boleh usya ni.

    ReplyDelete
  3. Cantik kasut, dulu memuda suka kasut jenis tali belit-belit kaki tu Mimie.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. cANTIK2 LA DIA NYER KASUT MIMI OIIIII....AKAK DAH TERJEBAK JULING MATA TENGOK BANYAK DESIGN CANTIK..DAH LA AKAK NI MMG PENGUMPUL TEGAR KASUT..TAPI WEBSITE OVERSEA EH...ALAAAAAAA....

    ReplyDelete
  5. Lawa la kak patern kasut corak dot2 biru tu..zaza pun memang suka beli2 kasut online..

    ReplyDelete
  6. Cantik bergaya juga kena dengan keselesaan. Saya ni payah gak nak cari kasut sebab hujung kaki jari panjang2 jadi kasut yang hujung tu kena lebar. Tak boleh tirus macam kasut aladdin tu. Design sini pun menarik hati.

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantiknya kasut yang ada ni kak Mimi. Bolehlah nak tengok-tengok, berkenan pulak..

    ReplyDelete
  8. cantiknye deisgn kasut die kan..mmg smua yg tumit tinggi ke sis..gayat plak tengok tingi2 ni

    ReplyDelete
  9. wowwwww cantik-cantik koleksi kasut dari FSJ shoes ni! pastu ada sale pulak tu..memang buat sis rasa nak try beli :)

    Jemput jenguk blog baru sis juga https://faraamusa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Baru tahu pasal produk FSJ ni. Menarik juga kasut-kasutnya. Dan ada berkenan lah dengan salah satu kasut ni. Nak terjah website dia lah. Thanks for sharing Mimi ☺

    ReplyDelete
  11. OMG! The shoes collection serious gorgeous. Love the pattern especially yang brown tu. Totally want to get one for myself.

    ReplyDelete
  12. Cantik cantik jugak design kasut yang ada. Tapi kenapa hanya paypal je. Dieorang oversea punya ke?

    ReplyDelete
  13. wah..cantik2 kasutnya...bolehla beli nanti

    ReplyDelete
  14. cantiknya kasut dia..comel-comel belaka..corak dia lawan..nak terjah la..nak usha..kot ada kasut yang berkenan..

    ReplyDelete
  15. Wow! I love this collection of heels... so nice all of the shoes.. beautiful and elegant design..

    ReplyDelete
  16. Cantiknya, bukan senang nak design kasut kalau salah buat sakit kaki customer. Tapi zira tak penah beli on9 takut tak selesa kalau org belikan tu penah la

    ReplyDelete
  17. Sally x reti nak beli kasut online...hahaha...selalu salah saiz, kadang² x kena selera...lama x pakai block heals

    ReplyDelete
  18. Menarik. Syira memang suka shopping kasut. Pantang nampak yang cantik :)

    ReplyDelete
  19. Totally falling in love with the heels. Loving all the designs and its up to my taste. Anyway, have you tried wearing their shoe? How the quality and comfortness? how long does it last?

    ReplyDelete
  20. Salam petang dari Mama Hakim. Singgah bertamu blog sis mimi. Memang bagus kalau pakai baju baru. Semangat lain

    ReplyDelete
  21. Tengah nak cari kasut jugak ni..nanti boleh la singgah website dia tengok...

    ReplyDelete
  22. Memang nampak bergaya kalau pakai baju yang sesuai dan cocok warnanya dengan kulit kita

    ReplyDelete
  23. cantiknyaaa kasut2 dorang. kan best kalau boleh pakai. kaki besarrrrr huhu

    ReplyDelete
  24. Cantik design2 kasut dia. Walaupun tinggi tapi tapak dia rata. Brninskit kalau CR nak pkai. Cantik2

    ReplyDelete
  25. Ala sentap kasut orang perempuan jer tak ada kasut untuk orang lelaki ker jual kat sini nampak sangat trending dan juga moden kasut rekaan mereka lain daripada yang lain...

    ReplyDelete
  26. bila baca article ni baru sedar dah lama x beli kasut baru.

    ReplyDelete
  27. menarik design koleksi ni..kalau dpt dengan harga diskuan, lagilah berbaloi kan

    ReplyDelete
  28. Cantik2 nya kasut di FSJ nie. Unik corak dan bentuknya. Suka tengok perempuan pakai high heels. Nampak cantik. Nak recommend kat kawan perempuan lah kasut FSJ nie

    ReplyDelete
  29. Cantik-cantik yer design kasut dari FJshoes ni. Dulu masa anak dara suka kumpul kasut trendy2 camni, tapi lepas kawen, ada anak pakai kasut flat2 jer..hehe

    ReplyDelete
  30. Lawanya. Aduhhh tergoda lagi.. nasib baik akak masih dalam pantang pakai kasut bertumit kalau tak confirm akak sambar 2 pasang terus.. hihi

    ReplyDelete
  31. Cantiknya koleksi high heels keluaran FSJ ni. Lawa2 sukanya memang sesuai kalau ada function xpun dinner .

    ReplyDelete
  32. salam..hi mimi..
    yaya mai singgh melawat + follow mimi - follower : 1739
    slmt bkenalan =)

    ReplyDelete
  33. Oh wow! semua kasut memang mengancam, i suka the block heels in nude color. Its easy to match and looks comfy too.

    ReplyDelete
  34. Menariklah kasut kulit tu... nampak elegan dan ada style

    ReplyDelete
  35. Cantik-cantik lh design dia kn k.mimi.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.