Thursday, February 22, 2018

Hadiah Top Commentator bulan Februari

Hadiah Top Commentator bulan Februari| Dah lama rasanya tak bagi hadiah kepada top commentator. Lama betul tak bagi. Mimi pun tak ingat bila last bagi. Yalah sebelum ni Mimi stop sekejap daripada blog atas faktor kesihatan. Bila dah aktif balik ni terdetik pula nak hargai top commentator. Mesti korang tak sabar nak tahu apa HADIAH TOP COMMENTATOR BULAN FEBRUARI blog Mimi kan.

Hadiah tak mahal mana tau korang tapi asalkan ada untuk hargai pembaca blog Mimi. Murah ke mahal ke asalkan hadiah tu tanda penghargaan orang kepada kita, betul tak?

Bulan Januari lepas tak dapat nak bagi top commentator sebab time tu top commentator Mimi dikira untuk setahun. Bila dah update, barulah boleh tengok top commenntator secara bulanan. Bagi seorang top commentator bulan Februari nanti bakal menerima hadiah seperti di bawah :

FOCALLURE 9 Colors Earth Tone Shimmer Matte Pigment Glitter Eyeshadow Pallette
 

Hah, suka tak suka tak? Mimi tengok berkenan pula dengan warna yang ada. Cantik cantik tau korang. Masa nak pilih hadiah pun Mimi dah rambang mata. Tapi niat nak hadiahkan pada top commentator jadi fokus pada matlamat utama. Kalau tak rabak poket bila beli online ni.


Ada 5 kod pilihan yang ada untuk FOCALLURE ni. Mimi duk kenan kod #01 tu. Cantik. Hah siapalah yang bertuah akan terima eyeshadow pallete jenama FOCALLURE. Hah jom rajinkan diri komen di blog Mimi. Mana tahu korang antara yang bertuah kan. In shaa Allah setiap bulan Mimi akan bagi pembaca blog Mimi reward sebagai tanda penghargaan buat korang yang rajin datang singgah dan komen blog picisan Mimi ni.

57 comments:

  1. wow.. tahniah kepada yang bertuah.. ejulz xtau mcm mana nak setting top commentor ikut bulanan..

    ReplyDelete
  2. wahhh best.. cantik semuanya sis..cikyan suka semua warna tu...warna tanah pun ada..lawa uiii..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Top No 2 bagi can i plzz... tak caras dari No. 10 ni ha ha ha

      Delete
    2. nak juga tersangkut top 3..hihihi

      Delete
  4. Wahh bestnya. Lawa colour ia tu

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaa...feveret kaler k.fiezz semua kod tu..haha..beli kat ne ni,mimi?

    ReplyDelete
  6. Yeay....jom la komen banyak- banyak...announce bila ni..hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak macam mana nak caras top no. 1 ni.. nageslah tepi katil

      Delete
  7. Siapa yang suka mekap memang best lah dapat hadiah ni

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnya hadiah. rasa mcm nak buat juga hehe

    ReplyDelete
  9. wah...seronoknya..kena rajin komen blog nih :)

    ReplyDelete
  10. Nak jadi penaip komen sepenuh masa memang mencabar, kerja hakiki pun dah banyak

    ReplyDelete
  11. Ok nak isi minyak dulu nak bagi laju komen hahahaha

    ReplyDelete
  12. Wahhh.. best nie, ada tak can tak nie Kak Sue nak dapat hadiah nie.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sue top No 3 tu... kita nages lagi...lahhh hu hu hu hu

      Delete
    2. try k.sue. belum cuba belum tahu

      Delete
  13. Bestnya...brg makeup kita pon dh terlebih2 ni..cmne nk cri top komemtar kak? Kita nk buat juga...

    ReplyDelete
  14. hadih tu nampak lumayan tau ^^ bagi yang nak menang produk ni sesuai sangat join, manatau boleh menang. hehe

    ReplyDelete
  15. Wahhhh menariknya... bestnya... eyeshadow ni pilihan warna dia cantik.

    ReplyDelete
  16. wahhh..yang ni la yang buat semangat lagi nak komen2 blog mimie .. heee tapi ni dikira dari tarikh bila mimie? sampai bila ye?

    ReplyDelete
  17. wahhh..yang ni la yang buat semangat lagi nak komen2 blog mimie .. heee tapi ni dikira dari tarikh bila mimie? sampai bila ye?

    ReplyDelete
  18. Wow! Hadiah tu memang antara yang tengah ada dalm wishlist. Semoga murah rezeki dapat hadiah top komentator kat blog Mimi ni. Aminnn..😊😊😊

    ReplyDelete
  19. wow..untung la siapa yang dapat ni.. Bulan depan tak payah beli eyeshadow dah..

    ReplyDelete
  20. Bertuah lah siapa yang dapat tu. Nak rajin komen lah lepas ni 😄

    ReplyDelete
  21. warghhhh .... ada top commentator ...moga ade rezeki Sal lepas ni...

    ReplyDelete
  22. Wahhh menariknya. Kena usaha keras nampaknya ni.

    ReplyDelete
  23. Wah..bestnya.kita pun ada 1 set no.5.color cantik

    ReplyDelete
  24. Wowww, nak .....teringin sangatttt..macam cantikk je..hehehe~

    ReplyDelete
  25. Lawa warna dia nude.. Senang nk guna bila pun hehe

    ReplyDelete
  26. Dekat list Top komentator tu Bonde no 10 plz bagi hadiah dari bawah ...

    ReplyDelete
  27. Waduh bestnya hadiah Mimi...nak cuba jugaklah mana tau rezeki...hihi

    ReplyDelete
  28. terus rasa nak rajin mengomen kat entry ini.hahahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama, terasa rajin teruss..bahahaha~ demi nak jadik..top kan...

      Delete
  29. Wah, saya sukalah hadiah ni. Harap saya yg bertuah tu boleh main makeup2

    ReplyDelete
  30. eh eh. seronoknya lahai kalau dapat ni. da lama tgok focallure ni. haha

    ReplyDelete
  31. wah bestnye hadiah..nk jugakkkk mimi

    ReplyDelete
  32. Cantik betul warna-warna dia. nak juga jadi top komentator..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, cantikkan .....haaa...baru semangat nak jadi top komentor..hehe

      Delete
  33. Wah,menarik ni. Nak jadi top komentar please, hihi.

    ReplyDelete
  34. wahh siapalah yg bertuah tu ye

    ReplyDelete
  35. woaaaaaw menariknyaaaa hadiah tu !! beauty junkie mesti suka sangat2 ni..

    ReplyDelete
  36. ok akak dah pilih nak yg no 3 tu ye dik.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nampak siapa winner..ahahaha..coba lagi bulan depan..gituu

      Delete
  37. Serius kaler2 semua cantik...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.