Monday, November 28, 2016

Bedak Ruam Bayi Penawar Ruam dan Penyakit Ekzema

Assalamualaikum dan haiRUAM BAYI POWDER merupakan bedak ruam bayi yang terbukti sangat berkesan, malah mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti psoriasis, ekzema, kurap, panau, kayap, ruam susu (bayi), ruam panas, kudis, kudis buta, cacar air, jerawat, luka dan lain lain masalah kulit.

Ia bukan sekadar bedak sejuk biasa tau. Ia membantu memulihkan hampir semua jenis masalah penyakit kulit. Ia merupakan 100% daripada tanah liat putih terbaik dunia dan air galian semulajadi. Tak perlu risau menggunakan bedak ruam bayi ini kerana ia 100% semulajadi.Pembuatan secara homemade warisan semulajadi turun temurun serta pembuatan bedak sejuk tanah liat yang diiktiraf oleh SIRIM QAS INTERNATIONAL di mana ia sangat sesuai digunakan oleh bayi sehingga dewasa.Ruam Bayi Powder sudah mempunyai testimoni dan masih menggunakan bahan bahan tradisional yang diwarisi turun temurun. Ruam Bayi Powder tidak diproses oleh kilang kerana kualitinya perlu dijaga dan sifat kesucian tanah liat terbaik di dunia perlu dijaga keasliannya.

Testimoni berjaya yang telah menggunakan Ruam Bayi Powder boleh di lihat seperti di bawah.Bila dilihat dari awal, memang kasihan dan sedih pada bayi ini, hampir seluruh muka dan badan kene ekzema. Bermacam2 krim sapuan telah digunakan , tapi masih belum sembuh2 lagi. Sehinggakan pada suatu hari si ibu telah terlihat akan produk Ruam Bayi Powder yang diiklankan di internet. Si ibu telah mencuba Ruam Bayi Powder dengan harapan bayi nya sembuh.

Alhamdulillah dari hari ke hari banyak sangat perubahan positif pada kulit bayi nya. Kini bayi nya semakin sembuh dari ekzema. Gembira nya hati si ibu bila melihat bayi comelnya semakin sihat.

Bagi sesiapa yg mengalami ekzema atau penyakit kulit lain, boleh mencuba Ruam Bayi Powder ini. Ianya selamat digunakan dari baby sampai dewasa, selamat jika termakan. Bebas bahan kimia .

100% tanah liat putih dan air galian semulajadi serta sunnah Nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati pelbagai penyakit kulit.

Untuk keterangan lanjut mengenai produk atau dapatkan Ruam Bayi Powder boleh hubungi maklumat seperti di bawah :

Puan Nurul : 017-623 9935
En. Hafis : 013-480 6787


Facebook : Bedak Ruam Bayi 

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.