Pisang Goreng Cheese

Pisang Goreng Cheese

Assalamualaikum...

Nak belanja korang jauh....So belanja tengok gambar ajelah...




Macam manalah nak turunkan berat badan kalau tak boleh kawal nafsu makan..huhuhu

37 Comments

  1. Aper tuuuu huihui xpernah jumpa pon

    ReplyDelete
  2. sedapnya.... nak cuba la nanti

    ReplyDelete
  3. adoi telan air liuq ni..guano..tak penah rasa lagi

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah cuba
    tapi sana sini orang dok kata sedap =)

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah cuba
    tapi sana sini orang dok kata sedap =)

    ReplyDelete
  6. febret nih..tapi biasanya kalo makan sorang tak abis

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini sis...sedapnya sis...teringin pula nak juga ni....

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini sis...sedapnya sis...teringin pula nak juga ni....

    ReplyDelete
  9. wow! yg ni keinginku juga ni pink ummi... harap dpt la menikmatinya sebelum bersalin... heheeee...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,,jom lawati sy di http://maknasuci.blogspot.com/2014/11/drzky-world-solution.html

    REAL BIZ,Sykt Berlesen,Halal 100%Bumiputera.
    TERBUKTI DI JAMIN TIDAK ADA KERUGIAN JIKA IKUT STEP STRATEGI KAMI.

    ReplyDelete
  11. Ya ampun...sedap nya nampak...
    Camna nak buat ni ehh? huhuh

    ReplyDelete
  12. Tak pernah lagi try . Teringin . Teeediaaa .. Thanks kak belanja pisang goreng cheese ni . Sedap tauuuuu .. ahakss

    ReplyDelete
  13. nampak sedap..tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  14. tgk dgn rasa sedih sbb keinginan yg tinggi ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. Nampak menyelerakan. Pernah jugak makan tapi orang buat tak sedap. Huhu.

    ReplyDelete
  16. alaa.. sedapnya kak... nyummy

    ReplyDelete
  17. selagai belum tutup mata..makan..makan..makan..hehehe

    ReplyDelete
  18. mak aihhh.. ni memang kevur air liur ni.. tapi apakan daya.. ku takleh makan pisang,, sakit urat katanyaaa... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hilang satu nikmat..huhu..

    ReplyDelete
  19. beli ke buat mimi?? Baru smlam bawa pisang dr kedai nk goreng. Blh try ti

    ReplyDelete
  20. Sme aa dgn kite. Suka mkn..ssh nk trunkn berat bdn..huhu

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  21. kat SP, 5 ketul Rm4 tau mimi..
    tapi xdelah choc rice tu

    ReplyDelete
  22. dah dekat seminggu mama ngidam nak makan pisang cheese ni tau.. sedihnya

    Mama Niza

    ReplyDelete
  23. Sedapnyer...bunda tak pernah lagi makan ni...banyak dah orang upkan entri pisang cheese ni..

    ReplyDelete
  24. pehhhh sedapnyaa kak! belum try lagi ni...

    ReplyDelete
  25. huwaaa... pisang goreng cheese... dapnyaa.. tapi tak suka ada choc rice. hehe

    ReplyDelete
  26. Hari tu terasa nk mkn. Beli pisang, yang lain buat snd je. Tabur cheese byk2, kurangkan susu, lebihkan coklat rice, tabur coklat malt. Perghhh... Sedap bangat.

    ReplyDelete
  27. area wangsa maju ni byk gerai ygjual.tp skali x merasa lagi.masih bpantang pisang..
    tgk la nti bla dh blh makan blh buat sndiri.
    hri. tu ada tgk cma share resipi

    ReplyDelete
  28. nmpk sedap.tp tak perna rasa lg....
    mana mana cari lau kawasan muar ni.

    ReplyDelete
  29. Saya memang sukaaa dengan pisang goreng cheese..hari tu siap campo oreo....adoilahhh....sedap gilakkk..hehe~

    ReplyDelete

❤️Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen❤️
πŸ’œIn shaa Allah kunjungan anda akan dibalasπŸ’œ

Lots of πŸ’–
Mimie