Wednesday, September 10, 2014

Mama One Step Donut Outlet

Boleh bersaing dengan Dunkins Donut dan Big Apple...Mama One Step Donut Outlet yang terletak di Kampung Sentosa,Seremban...


Nih logo Mama One Stop Donut Outlet....


Nih donut nestum...Harga RM 1.80


Donut coklat RM 1.30 dan donut cheese RM 2.00...Ada macam macam jenis donut yang dijual...Donut gula,donut inti kacang,donut inti kaya,donut oreo,donut oat dan lain lain...

Donut nih lembut tau memang sedap....Puas hati makan..Berbaloi dengan harga...Murah pun murah..Mama One Stop nih betul betul tepi jalan...Restoran nih warna coklat..Bukan setakat jual donut aje ada jugak jual makanan bergoreng...

MAMA ONE STEP CAFE & RESTAURANT
TEPI JALAN,KG SENTOSA
SEREMBAN

Kalau datang Seremban bolehlah singgah Mama One Step nih..Boleh beli donut banyak banyak...hehehe...Saya bagi 4 1/2 bintang untuk donut donut Mama One Step..

24 comments:

  1. wahh..macam sedap jer...terliur tgk ni...

    jom singgah sini

    http://vitalicious2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sedapnya..lagi2 yang coklat tu..kegemaran ramai..heheh

    ReplyDelete
  3. Uishh..seksi betul donat2 ni. Betul2 menggoda.

    ReplyDelete
  4. ok.. nampak sedap setanding big apple..hee nnt balik PD leh try ni

    ReplyDelete
  5. Sebiji mcm big Apple..akak d tag http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  6. tiba2 trliur tringtkn donut bigapple

    ReplyDelete
  7. oh.. gambar donut ni yang kat IG malam tadi.. anak mama sufi dok nak donut ni malam tadi tau... haha.... nanti mintak pada unty mimi..

    ReplyDelete
  8. tertukar ngn dunkin donut.. rupa dah sama... support buatan malaysia la....hehe

    ReplyDelete
  9. Tengok je dah rasa sedappp.. murah plak tu... :)

    ReplyDelete
  10. eh, murahnya... dah lah nampak sedap. yummy!

    ReplyDelete
  11. akak. yg ni mmg feveret saya kak. nnti bolehlah meet up kat situ. saya pun free je ni. heh

    ReplyDelete
  12. murahlah kan kak. kalau sedap setanding big apple memang berbaloi- baloi.

    ReplyDelete
  13. Klau 4 1/5 bintang tu mmg sedap lah, branch d seremban je ke

    ReplyDelete
  14. wow saaaingan dunkin ngan big epel n jco ni.. CT tak adelah minat donat sangat tapi kalo tetiba tingin gak nak makan kekeke..

    ReplyDelete
  15. ni orang melayu ke
    bagus juga dia meniaga camni
    boleh bersaing dak, harga pun affordable tu =)

    ReplyDelete
  16. Waa.. Sdapnya.. Rndu pula nk mkn big apple..

    ReplyDelete
  17. suka deko yg donut first tu.menarik le

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.