Tuesday, September 09, 2014

Ambil darah di Klinik Kesihatan Seremban 2

Semalam saya bawak Aina dan Auni pergi klinik...Tak lama pun tunggu turn terus jumpa doktor dan bagitahu Aina dah demam lima hari..Siang ok malam tak ok...So doktor decide suruh Aina ambil darah takut ada virus...


Alhamdulillah sesi ambil darah berjalan dengan lancar sebab Aina bagi kerjasama yang baik..Banyak kali lah nirse tuh puji Aina. Banyak kali dia cakap "Good girl" dekat Aina..Saya masa pangkukan Aina..Saya bisik kat dia dan bagi semangat kat dia..Saya cakap kat Aina "Aina jangan nangis tau..Aina kan kuat.." Alhamdulillah Aina sangat baik dan bagi kerjasama yang bagus...                 



Muka layu aje Aina tau...Tapi dia memang anak yang baik..Saya susah hati takut Aina menangis meraung bagai tapi alhamdulillah semua sangkaan saya tuh salah...

Lupa pulak nak bagitahu korang keputusan darah Aina ok..Takde vieus ke apa..Clear..Alhamdulillah...

28 comments:

  1. Kakak pulak yg ngilu kalau bab ambil darah ni Mimi. Syukurlah tak ada apa - demam biasalah ye.

    Cepat sembuh ye sayang..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah syukur. . Moga aina cpt sembuh ye

    ReplyDelete
  3. muka budak baik..kesian dia,nmpk sgt xlarat tu..alhamdulillah...semuanya ok

    ReplyDelete
  4. sue cukup takut nak amik darah..kalo amik, mesti pandang tempat lain

    ReplyDelete
  5. Alahaiii sayunya muka. Get well soon dear. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah kalau segalanye ok. Hope Aina cepat sihat. ^^

    ReplyDelete
  7. Kesian Aina.. Semoga cpt sembuh ya.. Aminn

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..semoga Aina cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah tiada apa yang membimbangkan, risau anak2 demam ni..

    ReplyDelete
  10. semoga aina cepat sembuh..tak sanggup bila tengok ank kena amik darah..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah
    take care yea ummi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulilah ank akak x ada apa2 kan

    ReplyDelete
  13. nampaknyaa hakimi pon kena amik darah la jawabnya.. demam dah 4hari ni.. macam aina gak

    ReplyDelete
  14. salam K.mimi..
    alhamdulillah semua ok..
    sekarang musim demam...cma pun baru baik demam.. tp on off je ni..
    dah cek darah..tp ok je..huhu..

    take care ye!

    ReplyDelete
  15. alahai...ciannya Aina...semoga cepat sembuh ye nak...

    ReplyDelete
  16. bagusnya anak solehah ni...

    alhamdulillah semua ok

    ReplyDelete
  17. Syukur Allahamdulillah Sis....semoga Aina cepat sembuh....

    ReplyDelete
  18. Kesiannya Aina...semoga cepat sembuah ya Aina

    ReplyDelete
  19. musim deman sekarang.. risau betul kalau anak panas sikit..
    cepat2 sihat ye

    ReplyDelete
  20. skrang ni musim hujan mmng ank2 mudah demam@selesema

    ReplyDelete
  21. Risau bila anak2 ni demam berhari2 kan... Alhamdulillah Aina xde apa2... :)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. Result ok. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  23. Maaf, Ros tersalah taip tadi. aAda kesalahan ejaan 'Alhamdulillah".. kak Mimi jangan siarkan yer.

    ReplyDelete
  24. Siannya diaaa. Get well soon ya. Auntie nie pun takut kalau doc nak ambik darah! Eh.... auntie pulak... akak!! lol

    ReplyDelete
  25. alahai kesiannya tangan mulus kena cucuk
    saya dulu takut nak tengok anak kena cucuk
    apapun get well soon ye aina

    ReplyDelete
  26. alahai kesiannya tangan mulus kena cucuk
    saya dulu takut nak tengok anak kena cucuk
    apapun get well soon ye aina

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.