Saturday, August 16, 2014

Cara kreatif ambil gambar ukuran passport


Kat fb dah tersebar gambar nih..Saya share gambar nih daripada kawan ofis yang sharing dekat group wassup..Macam macamlah kan..

20 comments:

  1. Sekarang org dah semakin kreatif.. Hihihihi..

    ReplyDelete
  2. haha memang kelakar kan tapi kretif :)

    ReplyDelete
  3. Haha lawak la. Dik An pun nak try cam ginilah...jimat sikit ye dop ekekeke :D

    ReplyDelete
  4. dah tengok kat fb..lawak..hehe

    ReplyDelete
  5. memang kraetif, janji background biru ye..hehe

    ReplyDelete
  6. blh praktikkan ke??? Keje org sengal. Hehehe

    ReplyDelete
  7. Tergelak sorang-sorang.. Hahaha..

    ReplyDelete
  8. kehkehkehk....kreatip betul nieh! :D

    ReplyDelete
  9. mcm ni pun boleh..hahahahaha....

    ReplyDelete
  10. saya ada tengok ni kat facebook. memang tergelak terbahak bahak. kreatif betullah bab nak amek gambar ha. hahahah ^^.

    ReplyDelete
  11. kreatif. Biasanya ini skill outdoor ja

    ReplyDelete
  12. ada jugak tengok kat fb,. kreatif.. bola ditiru time terdesak nak cari kedai. hahahha

    ReplyDelete
  13. hahahha lucu! macam ni pon boleh kan..

    ReplyDelete
  14. hahaaa mcm kat asrama je selimut kaler tu heheee :p

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.