Friday, July 25, 2014

Senarai Semak Sebelum Memulakan Perjalanan



Pastikan kenderaan korang dalam keadaan yang baik dan selamat. Berhati hati di jalan raya...

Nota Kaki* Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

10 comments:

  1. insyallah..akan ingat senarai semak nie sebelum memulakan perjalanan nanti..thanks sharing

    ReplyDelete
  2. excited nak cuti raya dah ni...hehe

    ReplyDelete
  3. naik taxi je balik rumah mak tahun ni..huhu

    ReplyDelete
  4. blh je print-out senarai ni and checklist kan

    tifaanvar

    ReplyDelete
  5. Complete checklist ni... :)
    Selamat Hari Raya, Mimi... Maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  6. Yg penting hati2. Sbb time nak raya ni la 'hantu jalan-raya' buat keje.

    ReplyDelete
  7. bagus sangat perkongsian ni kak. boleh jadiakan rujukan nak balik kg :)

    ReplyDelete
  8. bagus la ada guideline macam nie.. mudah la sikit kan..=D

    ReplyDelete
  9. baguslah ada panduan ni... kdg2kan org terlupa wlupun itu basic...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.