Wednesday, July 09, 2014

Percuma patung Kax dengan setiap reload data 50MB

Saya memang pengguna celcom...Dan saya juga pelanggan Mobile Internet Celcom..Setiap bulan memang tak pernah miss langgan Mobile Internet...Kalau tak macam manalah ai nak bw kat blog blog kawan kawan kan...

So bila dah reload tiap tiap bulan, opkos lah saya layak dapat patung Kax tapi tapi tapiiii sengal tau saya nih...Saya memang tak tahu pun yang saya layak dapat percuma patung Kax nih..Memang tak ambik tahu langsung..Sampailah one day tuh pihak celcom call saya bagitahu saya layak dapatkan patung Kax percuma..Cara nak dapatkan kod untuk Kax tuh senang aje..

Taip KAXCODE hantar ke 28882...Tunggu arahan seterusnya.

Taip MYKAX hantar ke 28882...Tunggu beberapa saat korang akan dapat code Kax yang korang layak dapat.

Macam saya dapat 4 kod tau so,saya layak redeem 4 patung Kax...Semalam saya dah pergi redeem kat Celcom Centre..Bila pergi sedikit hampa sebab banyak patung Kax yang out of stock..Yang tinggal Mia Kax aje..So,dapatlah saya 4 patung Mia Kax..Satu saya bagi kawan opis yang temankan saya pergi Celcom Centre,satu saya bagi anak jiran saya..Lagi dua jadi hak Aina Auni lah...


Nih lah dia patung Mia Kax tuh...Kemain bolat dan lentik bulu mata kak Mia Kax..huhuhu..

21 comments:

  1. ramai retis suke ngan kucing ni kan

    ReplyDelete
  2. kite pon dapat kod kax ni semalam, die bagi 2 kod tapi tak pegi redeem lagi!nak redeemlah...

    ReplyDelete
  3. Ros baru tahu.. thanx kak mime.. ingatkan patung ni kena beli.. ok nak try..

    ReplyDelete
  4. comel patung tu..bulu mata tak nak kalah...haha

    ReplyDelete
  5. Comel2.. Hihi. Suke pulak tengok. Kalau dpt yg waner pink lagi lah, mesti k.mimi suke kan. Hik3

    ReplyDelete
  6. wahhh..untunglah..rezeki kan..hehe

    ReplyDelete
  7. alaa..comelnya..4 sekali redeem..byk aih!hihi

    ReplyDelete
  8. Ada dpt msg dr celcom tpi jrg layan.. Hehe

    ReplyDelete
  9. klu pakai bil mcmne? boleh dapat percuma jugak ke?

    ReplyDelete
  10. skali dpt 4 bnyk tu. Cutenya patung kax ni.
    Tifaanvar

    ReplyDelete
  11. saya ada 2 code lum redeem..kena g jugak ni..kot2 abis..rugi..hehe

    ReplyDelete
  12. comel patung dia ye
    banyak dapat tu

    ReplyDelete
  13. Saya nak.pi reedem dia kata wajib beli starter oack dulu...huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.