Sunday, July 06, 2014

Cara memikat hati suami


 credit : Rahsia Perkahwinan

17 comments:

  1. Alamak....thanks for sharing...just x leh nak amalkan sebab SA xde suami...hehehehe

    ReplyDelete
  2. noted kak! hargai suami sebab bukan selalu jumpa dia..huhuhu

    ReplyDelete
  3. emmm.... kena suh wife baca entri nih. hihihi

    ReplyDelete
  4. Insyallah suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  5. Tapi Dayah x kawen lagi .. hahaha okey sabar kejap ~peace~ :D

    ReplyDelete
  6. PU...somi dah lali dah dgn semua tu....acane tu haha...
    Mmg bagus pun tips tu kalau diamalkan....moga ikatan kita akan kekal sampai bila bila kan..

    ReplyDelete
  7. masuk tido bersama suami? takleh. sbb hubby ida tido kul 12 ke atas, ida kul 10 dah lena. HAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  8. suami pun kena layan baik isteri juga.. dua-dua kena buat perkara yang sama macam dekat dalam list kat atas, bukan isteri je :D

    Isteri ni kan suri hati, bukan orang gaji :P

    nice sharing.. kene amalkan sentiasa, baru hidup aman bahagia

    ReplyDelete
  9. insyaAllah akan cuba amlkn
    tifaanvar

    ReplyDelete
  10. mmg kena selalu buat kan ..tq kak share

    ReplyDelete
  11. mmg kena selalu buat kan ..tq kak share

    ReplyDelete
  12. good sharing... cuit sikit on... bahaya...bahaya... haha :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.