Tuesday, May 20, 2014

Fatwa untuk Wanita : Hadiah Top Pengomen

Assalamualaikum...

Alhamdulillah semalam dah selamat sampai pun hadiah saya untuk top pengomen blog jnjikita.blogspot.com a.k.a Mar Mansor...

Saya dapat buku Fatwa untuk Wanita. Mar macam tahu tahu aje saya nih suka baca buku. Terima kasih Mar untuk hadiah yang sangattt bermakna nih..Nanti saya share dengan kawan kawan ilmu yang saya dapat daripada buku nih ye...


Banyak persoalan mengenai kita kaum Hawa terjawab tau. Berdasarkan Al Quran dan As Sunnah...

Nota kaki* Tengah baca bab 1

17 comments:

  1. alhamdulillah tahniah
    nanti boleh la share sikit2
    isi kandungannya :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih ats kunjungan ke blog saya

    ReplyDelete
  3. huiyo2! thniah kak mimi..cm bes ja buku tu..huhu..timm pun suka bca bku jenis ni..

    ReplyDelete
  4. macam best je buku ni..

    ReplyDelete
  5. Askm,
    Nak ajak datang blog kita..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

    kdg2 kita x sempat nak jalan blog kawan2 hari2 sebab tu kita buat ni..

    ReplyDelete
  6. saya pernah baca buku ni
    best juga

    ReplyDelete
  7. Wahhh menarik hadiah dia tu ^^
    Bolehlah share2 sikit kt blog lepas ni apa2 yang menarik hehe

    ReplyDelete
  8. Menarik tu mimi. Tulisan yusuf al qardhawi ke? Kak teringin nak cari juga

    ReplyDelete
  9. Tahniah..sila share nantinye mimi

    ReplyDelete
  10. bagus dapat buku yg berilmu camni kan

    ReplyDelete
  11. Seronoknya dpt buku ilmiah..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.