Tuesday, April 16, 2013

Harga Samsung Galaxy Note Limited Edition (Martian Pink)

Tujuan saya buat entry nih bukan nak menunjuk nunjuk apa yang saya ada...Cuma nak kongsi dengan kawan kawan impian saya untuk dapatkan Note 2 kaler pink tercapai jugak....Alhamdulillah rezeki...Syukur sangat sangat...Tab saya pulak saya bagi my incik hubby guna...Dah ok pun tab tuh selepas hantar klinik...

Ada beberapa kawan blogger tanya berapa harga Note 2 tuh....Saya beli RM1900. Dekat kedai RM1900++..Beli dengan blogger sinarraudhah @ Amy Syaquena (fb)..Servis memang tip top...Percayalah...


Free : Postage + Screen Protector + Flipcase + 8gb Memory Card.....Kalau nak beli boleh deal dengan blogger Amy....Klik aje link fb die kat atas entry nih ye..InsyaAllah dia akan layan korang a.s.a.p..

17 comments:

  1. ngeeee!! untung dh dapat.. zaza bila erk..hehehe

    ReplyDelete
  2. ala...1900.....kena kumpul berbulan lg lah ni..huhu

    ReplyDelete
  3. peh!!! meleleh aaahhh tengok!! cantik gilos kak!!!

    ReplyDelete
  4. wahhh serius cantikkkkkk...lawala..harga pon ok...

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. akak pun pasang angan2 jugak nak memiliki NOte 2 kaler pink ni. hehe angan2 je dulu. dapatnye tak tahulah bile..

    ReplyDelete
  6. oooo beli online ke.. tak pernah lg beli gadget secara online.

    ReplyDelete
  7. Serious cun..dh jatuh ati..tp hubby br je kasi hp ni..huhu..leh la whatsapp pasni ;)

    ReplyDelete
  8. oh my...me sangat jeles...suka sangat yg pink nih. hubby dah belikan tab so takkan nak mintak note pink pulak kan...hahahaha...but yet i love it!!

    ReplyDelete
  9. MV pun baru je dapat tab dari hubby so mmg tak belilagi yang baru...hehe

    ReplyDelete
  10. MV pun baru je dapat tab dari hubby so mmg tak belilagi yang baru...hehe

    ReplyDelete
  11. impian idaaaa niiiii. kak amy tu jual hp ke? original? salu orang percaya beli kat center kan. tapi harga center mahal lagii.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  12. beshnye mimie.... dpt hphone baru...

    ReplyDelete
  13. tertarik dgn colour pink dia.

    ReplyDelete
  14. Wowww!! Gadget idaman gak ni, tapi tak mampu lagi nak beli :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.