Sunday, February 10, 2013

Officemate belanja makan KFC

Hari Jumaat lepas time rehat , officemate saya merangkap my EO ajak pergi KFC, dia nak belanja saya dan officemate lagi sorang makan...Kitorang pergi KFC yang berdekatan dengan office jela...


Selalu saya kalau pergi KFC makan Zinger burger tapi kali nih nak tukar selera pulak makan Snack Plate...Bila orang belanja makan, tekak semendang rasa sedapkan...hahaha....

Thank you EO belanja saya makan...Lain kali belanja makan lagi..

10 comments:

  1. yum3!! npe x mkn yg bawu tu..pe tah nmanyer..ngee..

    ReplyDelete
  2. rezeki jangan ditolak kan Mimie..

    ReplyDelete
  3. Sedappp niehhh, akk last makan pun 2 bln lepass huhuhu

    ReplyDelete
  4. rezeki tu..org belanja makan puas2..hee

    ReplyDelete
  5. I dah few days ni duk target kfc, dah bertahun tak makan tau..kesian. Tapi malas nak kuar pasai sejuk sangat, canner ni.

    ReplyDelete
  6. bestnya org belanja kfc. rezeki. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.