Thursday, February 14, 2013

Maaf ye kawan kawan

Assalamualaikum....

Sob..sob..sob...Sedihnya saya bila nak taip entry nih...uwaaa.....Terpaksa pinjam lappy officemate nak publish entry nih...

Saya mintak maaf kat kawan kawan kalau saya tak dapat nak balas jejak korang sebab my lappy rosak..Saya sendiri tak pasti bila saya dapat "aktif" semula...Rasa separuh jiwa saya pergi bila tak dapat bukak blog setiap hari dan terjah rumah kawan kawan....Tak lupa jugak saya ucapkan terima kasih kepada kawan kawan yang banyak beri support dan suggestions yang perlu saya buat...InsyaALLAH, kita kan bertemu lagi ye....

Nota kaki* Sedang berusaha kuatkan hati terima kenyataan lappy saya tengah nazak...T_T

27 comments:

  1. sabar ye. dugaan dtg melanda. keadaan memaksa, takpe kitorg paham. take care!

    ReplyDelete
  2. its okayh..slow2 okayh...kite menanti..cewahhh..;)

    ReplyDelete
  3. Sabar jerlah mimi...pernah mengalami perasaan seperti tue...

    ReplyDelete
  4. Dah sampai masa kena tukar baru mimi. Tak apa sabar sikit masa lagi dapat yg baru boleh laju-laju buat N3. Sementara ini rehat dulu..

    ReplyDelete
  5. Nanti qada balik..huhu..rindu nak baca-baca kat sini ^^

    ReplyDelete
  6. Singgah sini....semoga lappy cepat 'sembuh' =D

    ReplyDelete
  7. Ala...ksiannya.. semoga lappy cepat sembuh ya :D

    ReplyDelete
  8. tak pa Mimi kehadiran Mimi akan ditunggu juga..hehe..

    err jgn hantuk kepala ya..

    ReplyDelete
  9. sabar yer kakak..nanti dh ok singgah la rumah kami semua k

    ReplyDelete
  10. Ouch.. memang sakit lah bila lappy rosak. Tapi tak pe, bila dah ok nanti boleh berjalan2 lagi. :)

    ReplyDelete
  11. sabar yer..takper..kitaorang tetap setia di sini..huhu

    ReplyDelete
  12. sabar ye mimi. relax2 dulu. :)

    ReplyDelete
  13. takpo...moga dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  14. Huhuhu memahami....aritu blog kena malware pun rasa cuak giler.....ini laptop rosak plak....tentu cuak sesangat

    ReplyDelete
  15. xpela akak nnt lappy dah ok on9 balik ye :)

    ReplyDelete
  16. sabar ek dear... I'll be waiting...and in the mean time I'll be missing you... hu hu hu..take care tau...

    ReplyDelete
  17. bersabar lah..kami setia menanti di sini huhuhu. hope u get the lappy fixed soonest hehehe.

    ReplyDelete
  18. Alahai...xpe,InsyaAllah ada rezki laptop or ipad suatu ari nnti...jgn sedih2...Allah nk gntikn dgn yg lbh baik lg..:-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen.